Måste sluta köpa mellanmål för 70 kronor

Jag vill bli bättre på att ta med mig mellanmål hemifrån. Hade en bra rutin för det innan jag fick barn men nu har den liksom prioriterats ner vilket gör att jag ofta köper något orimligt dyrt (som häromdagen: en raw bar och en juice med bitar av cashewnötter som inte ens var god för 70:-. Så onödiga pengar!).

Min favorit är ju smoothie som förvaras i termos. Så enkelt att göra på morgonen eller kvällen innan och ta med sig. Och mer ekonomiskt än att köpa en ute för ca 80:-. Märker också sådan enorm skillnad i humör, känsla i kroppen och energi när jag äter mellanmål regelbundet och när de missas. För att försöka inspirera mig själv (och er såklart!) så avslutar vi det här inlägget med några länkar till roligare mellanmål.

Har ni något supermellis så får ni gärna dela med er! Låt oss inspirera varandra.

Läs mer: 

Recept chokladbollar med dadlar!

5 tips på roligare mellanmål!

45 recept med smoothies!

Recept tonfiskröra! 

 

  1. Kokta ägg och Babybell. Morötter/gurkstavar, orkar du (och gillar du) så gör en laddning hummus och ta med i en burk till grönsakerna.

  2. Mellanmålsmuffins! Hittade ett recept på banan-, morot och valnötsmuffins med mandelmjöl i. De var himmelsk goda! Sparade tyvärr inte receptet men går nog att googla fram lätt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..