I annonssamarbete med BRILLBEE

Erbjudande till dig som är gravid!

Erik dilexit 9

Jag hade turen att få ha en relativt snäll graviditet om man bortser från det fruktansvärda måendet som kom i och med kraftig järnbrist. Jag var aktiv på olika sätt genom hela graviditeten men hade inga ramar eller regler för min träning. Dagsform och ork fick bestämma. En stor favorit var gravidyogan som utmanade och förlöste på ett sätt som var svårt att lyckas med själv. I övrigt så tränade jag med en PT en gång i veckan, cyklade dagligen och körde pass hemma med jämna mellanrum.

Hur man tränar eller rör på sig under en graviditet är väldigt individuellt, det snällaste är nog att känna in sin kropp och ork och försöka hitta något som faktiskt kan ge en mer energi.

Läs mer här! 

Nu får ni 15% rabatt på min onlinekurs i gravidträning hos Brillbee. Ange: PTFIA15

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..