Jag är trött på mig själv. Ge mig dig!

Ptfia
Hej! När jag skriver det här är klockan 21.09 och jag har precis landar i soffan efter en lång dag som innehållit babysim, häng med vänner och deras bebisar, promenad in till kontoret, en snabb inspelning för en grej, mellanmål, lämna bebis till Kim, leda min gruppträning, cykel hem och nu dusch och mat. Och när jag började fundera på vad jag eventuellt skulle kunna skriva om så insåg jag att jag är så trött på mig själv. Vill mycket hellre få höra om ert liv! Hur har er dag sett ut? Hur har den känts? Vilka olika känslor har den innehållit? Ge mig dig!

Har visst bara en nyvaken bild på mig själv från idag … resultatet av att Edith ”stylade” mitt hår imorse. Yvigt!

 1. Anna skriver:

  Lite sen kommentar kanske, men jag har en riktig söndag idag med sovmorgon, bloggläsning, brödbak, serier, Bodypump och sen lite mer netflix. Precis vad jag behöver efter att ha överlevt min andra vecka på universitetet, och därmed fest både fredag och lördag kväll. Ja, tacka vet jag balans i livet <3 Kram!

 2. Elim skriver:

  Min dag bestod av en inre stress och angest. Forkylda barn som kravde mycket narhet. Bada ville ha narheten samtidigt men var och for sig. Var svart att hitta en balans. Mycket mys i soffan som vanligtvis uppskattas,men kande angest av all narhet,borjade tillslut kanna mig lite kvavd,en tuff och jobbig kansla nar det handlar om sina barn som betyder mest i hela varlden. Langtade sa till den stunden nar det fanns tid for att andas i lugn och ro utan att ha nagon pa mig,nar sambin skulle komma hem. Tiden for det kom inte pa hela dagen. Sambon jobbade over. Langtade efter en lugn stund med yoga. Full rulle med mycket narhet och missnojda barn. Tufft for psyket men andningen jag lart mig i yogan fick ner stressen inombords anda for en stund. Hjalpte mig aven nar illamandet pga rejal trotthet kom. For andra kanske det later som en mysig dag men for mig var det tufft. Fick lite hjalp av bror min som kom pa spontanbesok. ses inte sa ofta da vi bor i olika stader. Dagen var pa det stora hela bra,for det basta som finns ar att fa vara mef barnen. De ar snart 3 och ett,ska tillagga att yngsta ammas och det ar inte alltid mysigt. Sammanfattningsvis en dag med mycket narhet,film,inre kanslostormar med en nypa friskluft.

 3. Evelina skriver:

  Jag är också riktigt trött på mig själv. Gav fel välling till bebisen vilket resulterade i steeeenhård mage och panikskrik. Fick precis ett sammanbrott på min sambo också som bara jobbar och jobbar, sämst på att prioritera mig och vår gemensamma dotter. Nu rann bägaren över liksom. Han blev ledsen. Jag blev ledsen.
  Trött på andra människor som alltid pratar om sig själva och aldrig är intresserad av någon annan.
  Men mest av allt så är jag ändå så glad över att alla runtomkring mig är friska. Att vår dotter är frisk.
  Tänk att allt annat är bara som en fis i rymden. Vår dotter är frisk. Livet är piss, och helt underbart på samma gång

 4. Emma skriver:

  Är också trött på mig själv. Har egentligen ett i många ögons perfekt liv. Träffade min sambo när jag va 19, har köpt hus tillsammans. har fast anställning med bra lön, får se stora delar av världen i jobbet. Fyller 25 snart och börjar få lite smått panik. Är det detta livet jag ska leva nu? Ska jag spendera resten av mitt liv med honom?! Älskar honom såklart och vi har så gott som växt upp ihop till de individer vi är idag. Men kan inte komma över känslan av att jag missat att leva livet. Känner mig som 35 fast jag bara fyller 25. Har en lite längtan efter att inreda en egen etta. Klara mig själv, dansa och göra vad jag vill, när jag vill med vem jag vill. När jag egentligen borde va och emellan åt såklart också är superglad och tacksam över det livet jag har idag. Känner mig som definitionen av krisen själv.

  1. Sanna skriver:

   Jag tror att alla hamnar i såna stadier i livet. Även jag har gjort det. Men så går jag ut med vänner, dansar å har kul. Och så hör jag också baksidan – att vara singel å ensam. Då känns det genast inte så mycket ”grönare på andra sidan”. MEN jag tycker att känner du som du gör, fundera ordentligt och känn in. Skulle du vara lyckligare själv eller ångra dig?
   Många kramar

 5. Jossan skriver:

  Hade min första ”riktiga” idrottslektion idag. Har tidigare bara kört teori med mina elever men idag körde vi ett cirkelpass med olika övningar och knöt an till teorin. De var så glada efteråt och så nöjda! Även om jag körde slut på dem så var de så glada och ville ha flera sådana här pass. Är så stolt över mig själv!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..