Lördagslistan!

Ptfiai
Ptfiai 3
Ptfiai 4
Veckans bilder: ↑ Har varit orimligt dålig på att fota den här veckan så det fanns inte mycket att visa. Den bästa är väl en klassiska bloggbilden på Joanna, Felicia och Alex ovan. Typiskt influencer-beteende. Översta bilden är från i måndags när jag spelade in ett avsnitt av min podcast Ofiltrerat med Daniel Redgert. Kommer på tisdag!

Veckans mående: Genomgående bra, har känt mig med tillfreds. Vart stundtals trött, speciellt efter gårdagens kreativa dag som gjorde mig helt mosig i huvudet.

Veckans maträtt: Käkade spontan lyxlunch i torsdag med soppa och surdegsbröd och en dessert med havtorn och italiensk maräng. Var tvungen att fira livet litegrann. Och på kvällen var jag på en middag med Nespresso och fick massor med god mat som också kvalar in här.

Veckans känsla: Glad! Edith är så förbaskat rolig och mysig nu. Hon lär sig nya saker hela tiden vilket gör varje dag spännande. Förstår vad folk menar när de säger att det bara blir roligare och roligare med barn! Och det är så mycket roligt på jobbet nu. Det puttrar saker i varje hörn så att säga.

Veckans utmaning: Helt klart fredagens besök hos SVT i Malmö. Var där hela dagen och fick testa min kreativa sida ordentligt. Är så spänd på det här!

Veckans bästa: Att jag fått umgås så mycket med min familj! Mormor och morfar hälsade på mig och Edith i tisdags och mina päron är här i helgen.

Veckans träning: Cykel till och från jobbet och en yogaklass i måndags. Långpromenader tisdag till torsdag och vanlig vardagsmotion i övrigt. Hoppas få till någon träning imorgon.

Nu ska jag njuta av en ledig helg med mina föräldrar. Vi gör det vi är absolut bäst på: Promenerar, hänger i soffan och äter goda saker. Kanske ska lyckas övertala dem att spela en runda Ticket to ride. Och Kim har gjort chokladmousse med apelsinchoklad. GUDARS!

Här finns receptet på den!

Puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..