Ordbajs 148643

Ptfia bloggl
Ni vet när man är så taggad på tanken att få riktigt mycket gjort på jobbet? När man har många saker som man vill/behöver/ska ta tag i och bara beta av. Nästan så att man redan innan det är gjort kan känna tillfredsställelsen av att ha gjort det. Japp! Där var jag imorse. Sedan gick det över och jag blev trött.

Så nu sitter jag och försöker få saker gjorda, men det är så förbannat segt. Försöker att vara effektiv genom att raskt byta grej när jag inser att jag inte kommer någon vart med något, men det fungerar halvbra. Vill helst lägga mig ner och ta en powernap på soffan här på kontoret. Kroppen känns stel och jag behöver träna styrketräning. Ska prova Alexandras Night Fight på tisdag och hoppas att jag kommer bli fast. Det vore så skönt att veta att tisdagar och torsdagar inleds med träning följt av kontoret. Så kan all eventuell träning utöver det vara en skön bonus.

Livet alltså, det är många olika delar som ska klaffa för att man ska få ihop allt. Det är lätt att pussla i teorin men så räcker det med att något ändras eller faller så ändras alla förutsättningar. Bara som det att jag upptäckte att jag är trött i huvudet idag gör ju att jag inte orkar kötta av allt som jag hade tänkt. Nåväl, ska försöka ruska liv i lilla skallen och försöka få något gjort innan det är dags att packa ihop.

Hur mår ni? Puss!

 1. ciccen skriver:

  Gillar dina texter! Men en annan fråga, har du gjort lipliner, och vart i sånt fall?

  1. PT-Fia skriver:

   Tack, blir så glad att höra! Hmm, vet inte riktigt vad det är. Så svaret är nej! 🙂

 2. Elin skriver:

  Mår helt okej idag, men kämpar med prestationsångest. Jag har fått tillbaka utmattningssymptom för första gången på sex år och mellan varven så är jag så fruktansvärt trött och får yrsel. Jag har varit så trött i huvudet det senaste halvåret och knappt kunnat få nåt gjort i skolan. Det är så påfrestande att vara i en miljö där allt kretsar kring prestation, utan att själv kunna prestera eller genomföra ens hälften så mycket som mina klasskompisar. Men jag försöker ta en dag i taget, se mina framsteg och inte dra för höga växlar. En gång utmattad, alltid stresskänslig – så lätt att säga, så svårt att förstå och leva efter. Kramar till dig Fia!

  1. PT-Fia skriver:

   Tack för att du delar med dig! <3

 3. Anna skriver:

  Åh vad jag känner igen mig i det du skriver. Jag har tusen saker jag vill göra. Men så somnar Ester och jag är för trött för att påbörja något. Jag har iaf fått tvättat en maskin tvätt idag, alltid något 😀

  1. PT-Fia skriver:

   Skönt att höra att man inte är ensam! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..