Podcasten Ofiltrerat: Daniel Redgert

Ptfiai 5b9d260160534
Podcastofiltrerat
I veckans avsnitt av min podcast Ofiltrerat möter jag Daniel Redgert. Killen som kom från ingenstans och plötsligt var en självklar del av mediasverige. Titeln på hans bok ”Vem fan är han??” känns mer än passande. Vem fan är han då? Det försökte jag ta reda på i veckans avsnitt. Vårt möte kom att handla om hans uppväxt i Västerås, varför han så intensivt kämpat för att ta sig till den innersta kretsen på Stureplan och vad det gjorde med honom att lyckas.

Han berättar om hur jobbigt det var för honom att komma ut och om det faktum att han fortfarande är obekväm att prata om sin läggning. Det och mycket annat får ni höra i dagens avsnitt!

”Jag borde kanske prata om det ännu mer. Jag tycker fortfarande att det är jobbigt, det är jobbigt att prata om det här och nu. Jag tycker det är jobbigt att sitta hos frisören och du vet ”träffar du någon då?” Då säger jag att jag inte gör det fast jag är i ett förhållande och har varit det i tre år. Jag ljuger för människor för att jag tycker att det är så jobbigt.”

”Gör man någon intervju, och det är någon faktaruta. Familj: mamma, pappa, två systrar. Jag har inte klarat av att säga det till journalisten. Jag går ju och tror att journalisten är en böghatare.”

”Det har aldrig gått så långt att jag fått ätstörningar. Men jag har ju försökt stoppa en galge i halsen och sånt där. ”

Lyssna där poddar finns eller direkt här nedan! ↓

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..