En enkel övning som ger så mycket!

Ptfia2 6
/Det här inlägget innehåller reklamlänkar/ Vissa övningar är så simpla att det kan verka onödigt att göra dem. Det är det aldrig! Även simpla rörelser ger något bra. Den här ovan är ett utmärkt exempel på just det här. Det enda jag gjorde var att ligga på rygg med fötterna i mattan, sträva efter att behålla skulderbladen och axlarna i mattan och långsamt släppa ner mina raka armar mot golvet bakom mig.

Ptfia2 10
Ptfia2 9
Vad händer? Cirkulationen ökar, jag får ett kvitto på att jag är stel i bröstryggen och muskler jag inte använder på det här sättet så ofta aktiveras och utmanas. Och jag får ny energi! Den här lilla rörelsen ger alltså ny kraft. Coolt ändå.

För de som undrar, byxor finns här! Tröjan finns här! (Reklamlänk)

 1. Hej! Har du givit ut någon träningsbok med hemmaövningar?
  Hälsningar
  Birgitta Nilson

 2. Johanna skriver:

  Vilket bra tips, jag brukar ha för vana att vara stel i just bröstryggen 🙂

  1. PT-Fia skriver:

   Roligt att höra att du uppskattar! 🙂

 3. Ska man pressa ner svanken också?

  1. PT-Fia skriver:

   Sträva efter att hålla den neutral men ingen aktiv press! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..