När träningen plötsligt faller på plats!

Ptfia night fight
Ptfia night fight 2
Jag frågade min kompis Alexandra om jag fick komma och provträna hennes Night fight, sagt och gjort så infann jag mig på Kalvhagen 07.30 imorse. Och som jag tränade! Alex kallade det för ett grispass vilket kan låta skräckinjagande, men jag njöt. Jag njöt för att PLÖTSLIGT SÅ FÖLL TRÄNINGEN PÅ PLATS. Jag har ju återkommit till det faktum att jag inte får till träningen sedan jag fick barn. Säkert ett vanligt problem.

Först så ska ju kroppen läka. Sedan försökte jag hitta tid att träna när hon sov men behöver prioritera jobbet. Sedan försökte jag träna när hon var vaken men då finns det ju tusen andra grejer som känns viktigare att prioritera. Sedan tog amningen musten ur mig. Hon sög all energi ur mig, bokstavligt talat. Sedan försökte jag få till träningen på kvällarna när vi började varva nattningarna, men ärligt talat, vem är sugen på att gå och träna efter middagen när klockan närmar sig 19-20, det mörknar och man är sliten efter en lång dag. Inte jag. Så träningen har liksom krånglat för mig. Det har funnits så mycket vilja men jag har inte fått till det.

Men nu har jag hittat det! Att det skulle vara så förbaskat svårt att inse att jag ju inte behöver lösa träningen själv. Jag anmäler mig till Alex träningar och kör två gånger i veckan hos henne. Det är perfekt att köra på mina jobbdagar när jag ändå ska iväg tidigt! Så nu får det bli så. Då har jag två dagar i veckan klara och resten blir en bonus. ÄNTLIGEN. Förstår inte varför jag inte insåg det här tidigare, men var så inne på att jag måste lösa träningen själv av någon anledning. Nu köper jag mig en plats så att jag bara behöver infinna mig på utsatt tid och dag. Är så glad över det här! Äntligen!!

 1. Elina skriver:

  Åh vad roligt! Heja dig! 😘

 2. Hej! Hur gör du när du lagar naturell pavlova? Använder du samma recept som du har delat många gånger och tar bara bort kakao och choklad eller måste man ersätta men någonting annat?

 3. Sanna skriver:

  Åh va härligt för din skull!! Underbart ju!!

 4. Jag tror det är där gruppträningen vinner mycket, man har en tid att passa och folk som peppar på en. Perfekt för den som just då inte har drivet att motivera och hålla igång sig själv!

 5. Johanna skriver:

  Härligt att Du hittat träningen igen 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..