”Sök hjälp! Du är så arg hela tiden!”

Ptfia0
Den senaste tiden så har det kommit några kommentarer och meddelanden från läsare som uppmanat mig att söka hjälp. Söka hjälp för att jag uppenbart håller på att bli utbränd igen och söka hjälp för att jag är så förbannad hela tiden. Dessa kommentarer har fastnat lite eftersom jag tycker det är så intressant på flera sätt. Det blir än en gång tydligt att vi människor tolkar in saker i allt vi ser och att vi ofta tolkar saker baserat på våra egna erfarenheter och vart vi själva är i livet. Vi läser in saker och drar slutsatser utifrån det. Och jag lär mig igen att det som är uppenbart för mig när jag skriver en text inte på något vis behöver vara uppenbart för den som läser. Jag blev inte lika förvånad över kommentaren om att jag håller på att bli utbränd igen som över den att jag är så förbannad och arg.

Är jag det i mina sociala medier? Som jag svarade personen så kanske det upplevs så eftersom jag utvecklats så att jag numera inte håller min ilska och frustration inom mig på samma sätt som innan, men att det för mig är så mycket hälsosammare och gör att jag mår bättre än innan. Jag är gladare och jag är argare. Eller rättare sagt så är jag mer sann i mina känslor. Jag kan uttrycka ilska och irritation nästan (nästan) lika lätt som glädje och lättnad vilket är ett stort framsteg för mig. Ändå uppmanas jag söka hjälp för att jag är ”så arg hela tiden”.

 1. C skriver:

  Vill bara säga att jag aldrig sätt dig som en som är mycket arg el irreterad , tycker du är glad posetiv o sprider glädje o sanning!
  Man mår inte bra jämt , och du skriver om det på ett bra sätt. Det visar ju bara att du faktiskt inte bara visar ”det bra” som alla pratar om att vi gör på sociala medier. Fortsätt med att vara du! Jag tror att i den världen vi lever i idag med så mycket psykisk ohälsa på grund av utbrändhet, ”våra perfekta liv” osv så behövs en sån som dig !! <3

 2. Marie skriver:

  Hej!

  Vill bara säga att det är skönt att någon vågar säga att man är arg, glad eller ledsen i dessa perfekta uppmålade socialamedia liv. I själva verket mår personen inte så bra inombords men upplever att de måste ha en perfekt fasad utåt. Jag själv är hellre fet och lycklig än smal och ledsen men vem är egentligen värd att bestämma över andra hur de skall vara. Om man är stark orkar man vara trogen mot sig själv och inte vad andra vill att man skall vara. Fortsätt vara arg om du behöver det. Någon finns förhoppningsvis där om du behöver en kram också. Trevlig helg.

 3. Hej! Måste säga att jag aldrig har uppfattat dig som arg, bara ärlig och personlig med saker som kan vara väldigt frustrerande. Jeep it up! 👏🏼😊

 4. Malin skriver:

  Haha, jag håller inte alls med! Visst att du ger uttryck för att vara arg vid ett fåtal tillfällen men det är enligt min mening bara sunt! Hoppas du haft en fin kväll fina du!

 5. Sofia skriver:

  Hahaha men gud så märkligt. Arg är verkligen inte ett ord jag skulle använda för att beskriva dig 😂 Gillar dig! Och tycker det känns hälsosamt att du vågar visa ett större register av känslor och vardagssituationer. Men alltid blir väl någon trampad på tårna vad man än gör 🤷🏼‍♀️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..