Plötsligt faller allt på plats!

Ptfiablogg 5bacd74f402a0
/ Inlägget innehåller reklamlänkar / Jag är så förbaskat inspirerad! Plötsligt är saker och ting tydliga igen, mycket har fallit på plats i jobbet och jag känner mig lite pånyttfödd. Jag och min koordinator (som numera är projektledare) Elin ägnade hela tisdagen till utvecklingssamtal, lön, strategi och skapade tydlighet kring vad vi gör, vad vi vill göra, hur vi vill jobba framåt och vad vi vill åstadkomma. Vi pratade och gick igenom allt. Kanske att vi även grät en skvätt för att vi trivs så bra ihop. Det är så befriande att få ha den raka kommunikationen som vi har.

När jag var yngre så hade jag svårare att kommunicera. Jag vågade sällan vara helt ärlig med hur jag kände, var konflikträdd och höll inne på saker av rädsla för hur det skulle tas emot. När jag träffade Kim ändrades mycket och jag insåg att vi kunde vara osams, irriterade och tycka olika utan att det förändrade vår kärlek. Och med åren har jag lärt mig att kommunicera bättre och vågat bli rakare. Det är nog en kombination av mognad och att jag aktivt jobbat på det. När jag tänker på det så upplever jag att jag kan vara helt ärlig med de allra flesta i min närhet, med några få undantag.

Ett litet steg för mänskligheten, ett stort steg för mig.

Om någon undrar: Tröja här! / Byxor liknande här! / Kopp här! (Annonslänkar)

 1. Andrea skriver:

  Måste haka på dessa kommentarerna ovan och hålla med! Jag älskar din blogg, men speciellt de sista månaderna, Fia! Tycker du skapar en trygg och inspirerande atmosfär! Gillar hur dina inlägg är skrivna och hur ärlig och personlig du är. Älskar att klicka mig in här och önskar jag bara hade alla dina blogginlägg samlade i en bok. Mvh trogen bloggläsare som älskar sättet du skriver på <3

  1. PT-Fia skriver:

   Tack tack tack Tack tack tack Tack tack tack Tack tack tack! Det värmer så mycket! <3 Tusen kramar!

 2. Lovisa skriver:

  Jag måste bara kommentera och säga att jag tycker din blogg, som alltid varit bland mina favoriter, blivit ännu bättre! Det jag kommer säga nu kommer låta ologiskt men såhär: Det känns som att dina inlägg är mer här och nu och ”slarvigare” (men obs på ett väldigt positivt sätt), mer dagboks-aktiga fast med någon som svarar på dagboks-inläggen (vi läsare) och jag älskar det! Din blogg är en inspirerande, mysig och trygg plats att komma till. Och jag lever fortfarande på tacksamheten över att du svarade på ett mail jag skickade en gång för ett par år sedan. Kram på dig!

  1. Sanna skriver:

   Du satte precis ord på exakt det jag känner också! Jag tycker fias blogg har blivit ännu bättre! Hon är en fantastisk inspiration och energi källa för att ärligheten alltid finns där.

   En fråga fia:
   Känns Elin som en ”anställd” eller mer som vänn? Hur är det att vara chef över någon, eller ser du dig inte på det viset?
   Kram!

   1. PT-Fia skriver:

    Tack och åter tack! Blir så enormt glad!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 Tusen varma tack! Och kramar i mängder! Frågan kommer som ett inlägg 🙂

  1. PT-Fia skriver:

   Det är en mycket bra iakttagelse! Har ändrat mitt arbetssätt så skriver inläggen mer här och nu. Förr tidsinställde jag 90% och skrev majoriteten om utvalda ämnen, det har ändrats helt. Så värmande att du uppskattar det! <3 <3 Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..