5 saker du inte visste om mig

Ptfia2 4
→ För ganska precis fyra år sedan fick jag ett mail som jag först avfärdade som ett bluffmail. Någon från en brittisk PR-byrå ville bjuda mig till Cannes på en pressresa för Azerbadjans räkning. De skulle hosta European Games och bjöd in journalister – och mig. På något vänster så lyckades jag få med mig Kim som ”min assistent” och vi fick två biljetter till Cannes. Plötsligt hittade vi oss själva på ett fem-stjärnigt hotell, åt middag med Azerbadjans presidentfru, frukost med deras ambassadör i Frankrike och intervjuade deras idrottsminister. Vi serverades tre-fem rätters till lunch och middag och hade kostym och finklänning till frukosten. Det kan vara det märkligaste jag hittills upplevt. Vi fattar fortfarande inte hur vi hamnade där, men hade så roligt i allt det konstiga.

→ Jag spelat en fotbollsmatch i jeans! Laget var några man kort och behövde någon som kunde springa på kanten. Sagt och gjort. Jag kastades in i sista sekund och som längdskidåkare utan bollsinne blev jag väldigt förvirrad varje gång någon passade över bollen.

→ Jag simmade en tävling i frisim (crawl) men av någon outgrundlig anledning valde jag ryggsim … Kom såklart sist. Låg sist redan efter första metern eftersom de andra dök i och jag fick starta i vattnet. Mamma retar mig för det här än idag.

→ Mitt och Kims hittills värsta bråk handlade om klappstolar. Alltså sådana ihopfällbara som man köper på Ikea för 69:- … Såhär: Jag ville att vi skulle ha två klappstolar för att få två till sittplatser. Kim ville verkligen inte det. Vi blev så arga och så osams att jag kastade mig ur lägenheten och sov hos en kompis. Ilskan över två klappstolar har aldrig varit större.

→ Jag var 19 år gammal och kom hem från mitt år i USA. Jag mådde dåligt så bestämde mig för att göra en tatuering som ”jag skulle titta på varje dag och minnas att jag är stark”. Valde en bit text ur Rihannas låt Umbrella. Valde ett snyggt typsnitt och tatuerade in det på magen bredvid höftbenet. Det är det sämsta beslutet jag tagit och det är en av få saker som jag skäms över. Den är hemsk. Och jag har i efterhand upptäckt att texten är felciterad. Jag trodde att det stod ”storms” men i själva verket står det ”stones”. Ridå.

 1. A skriver:

  Haha jag följde din blogg (eller nogg som det var på den tiden va?) redan på den tiden och minns denna tatuering! Var såå avundsjuk på den då och har inte ens tänkt på att det är felciterat haha!! 😀

 2. Frida skriver:

  Hahaha jag älskar tatueringen!

 3. Haha, så hög igenkänningsfaktor på det där med simtävlingen. Första gången jag skulle simma 50m frisim på tävling simmade jag första längden frisim och andra längden bröstsim. Sannolikt snabbare för egen del, men kom ju självklart toksist även jag. 😅

  1. PT-Fia skriver:

   Hehehe underbart!

 4. E skriver:

  Hahahhhaha asså! tack för atttt du delar med dig, fick mig ett gott skratt mitt i misären du delar 👌😂

  1. PT-Fia skriver:

   Haha <3 Tack själv!

 5. Anna skriver:

  HAHA, den med tatueringen alltså – gjorde min dag. Kul att du delar med dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..