En bild i timmen: Torsdag

 

Ptfiablogg2
Igår ställde jag alarmet varje timme för att kunna göra det här inlägget på pricken. Det blev dock lite fuskande när jag var mitt uppe i saker så skriver det exakta klockslaget så blir det roligare! Kl. 08.02: ↑ Parkerade cykeln på en tvärgata till Kungsgatan för att gå på en frukost med Rörstrand. 
Ptfiablogg2 3
Kl. 08.24: En bonusbild på den goda frukosten. Helt vegansk och rosa såklart eftersom de bjöd in för att uppmärksamma årets Rosa bandet (som för övrigt är gjort i samma papper som festivalband!)
Ptfiablogg2 4
Kl. 10.17: Missade tydligen bilden vid 09 så vi hoppar direkt på 10 snåret. Käkar mellanmål på kontoret. Blev inte mätt på frukosten så passade på att äta upp rester från tisdagens frukost. 
Ptfiablogg2 5
Kl. 10.23: Avokadomacka, macka med smör, graprefrukt och Nespresso. Vi har nu en Nespressomaskin på kontoret och både jag och Elin är lyriska. Att gott kaffe kan göra en så glad! 
Ptfiablogg2 7
Kl. 11.00: Spenderade tydligen hela förmiddagen med mat. Åt fortfarande på grapefrukten här. Och planerade framtid för min podcast Ofiltrerat. Och letade efter intressanta gäster. Har ni förslag? Och gärna bredare än bara bloggare. Det finns ju så många influensers som är enorma på youtube och instagram, både äldre och yngre. Alla önskemål och tips är guld värda! 
Ptfiablogg2 8
Kl. 12.00: Kim och Edith var i närheten så de mötte upp mig utanför kontoret. Så mysigt att få pussa på sina människor mitt i arbetsdagen såhär! 
Ptfiablogg20
Kl. 12.31: Vinkade hejdå till familjen och mötte upp min vän Emelie för en pizza på Brillo. 
Ptfiablogg2 9
Kl. 13.45: Gick tillbaka till kontoret och möttes av högar med kläder. Elin hade styrt upp klädpåsarna som jag släpat dit och sorterat det. Kommer att lägga upp det här och på insta storys till billiga priser. Det finns allt från träningkläder som är nästan nya (och några oanvända) till bebiskläder och vanliga kläder. Håll utkik!
Ptfiablogg2 10
Kl. 15.08: Här börjar min energi för dagen ta slut. Får inte mycket gjort efter klockan 15. 
Ptfiablogg2 12
Kl 15:45: Äter igen! Eller dricker snarare. Fick med mig en termos med smoothie som Kim gjorde imorse. Recept på smoothies finns här
Ptfiablogg2 13
Kl. 17.19: Började packa ihop vid 17 men upptäckte att det regnade och min klädsel var allt annat än regnkompatibel. Övervägde att ta tunnelbanan hem men vågar inte riktigt lämna cykeln i stan till tisdag (då jag är på kontoret igen) och behöver den innan dess så tog Elin bokstavligt när hon skojade om att jag ju hade en regnponcho i hörnet, dvs sopsäckar. 
Ptfiablogg2 15
Kl. 17.53: Hemma! Lite dränkt katt men var ändå skönt att få lufta huvudet på vägen hem. 
Ptfiablogg2 17
Kl. 19.00: Min Ida kom över och åt kvällsmat och hängde med mig och Edith (Kim tränade). Så mysigt att ses några timmar en vardagkväll. Av någon anledning är det lätt att hamna i att man måste ses flera timmar, en hel kväll eller planera långt i förväg. 
Ptfiablogg2 18
Kl. 20.20: Efter mat och nattning av bebis så gjorde jag varsin cappuccino och drog fram lilla chokladlådan.

Det var min torsdag mitt i livet. Är så tacksam för dagar som känns såhär roliga och varma!

LOADING..