Jag och Sébastien Boudet gör ”Not My Arms Challenge”!

Hej lördag! Vi har precis kommit hem efter en lång runda på söder för att upptäcka vad som finns i möbelbutikerna. Vi flyttar i januari så behöver hitta ny inspiration till vårt nästa hem. Dricker kaffe och suger på en chokladbit, Edith sover på balkongen och golf står på i bakgrunden. Jag är lite sugen på att slänga ihop någon filmjölkslimpa eller bara ligga raklång i soffan tills lillan vaknar.

Måste bara visa den här filmen som är resultatet av den här inspelningsdagen som ni fick se i det här inlägget. Det är en reklamfilm för Brillbee där både jag och Sébastien har onlinekurser. Det var så förbaskat roligt att spela in och det blev en förbaskat rolig film! Titta gärna!

 1. Lisa skriver:

  Hahahahaha det här är ju hysteriskt roligt 😂😂😂 Har skrattat så tårarna rinner! 😅

  1. PT-Fia skriver:

   😅😅😅😅😅 vad roligt att du gillar!!

 2. Ellen skriver:

  Alltså jag skrattar så jag dör!!! 😂😂 Alldeles underbar! 😁

  1. PT-Fia skriver:

   Hehe roligt att du gillar! 🙂

 3. Mikaela skriver:

  Hahahaha, jag dööör! 😂😂 Väldigt roligt att kolla på👍🏻

  1. PT-Fia skriver:

   Åh roligt att du gillar! 🙂

 4. Louise skriver:

  Dagens skratt!😂

 5. Ha ha ha! Så kul! Måste ha varit så roligt att spela in! 😂😂😂

  1. PT-Fia skriver:

   Verkligen!! :))

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..