Hur kan du äta så mycket?

 5bafda824ccb2 5bafda824ccf9skarmavbild 2018 09 29 kl 22 02 18.png
Intressant fråga! Och så sorgligt att någon som äter ordentligt ska behöva få beröm, missförstå mig rätt. Förstår verkligen att det blir så med tanke på det matsjuka samhället som vi lever i. Jag förstår inte hur folk orkar med livet utan att äta sig mätt. Vet inte hur många gånger jag suttit på lunchevent med influencerkollegor som ätit knappt hälften av den supernyttiga veganska lunchen och utbrustit ”det här var så gott! Jag är så mätt!” i samma sekund som jag själv ätit hela min portion, allt bröd som går att hitta och ändå är långt ifrån mätt. Och många gånger undrar jag om det är fel på mig eftersom många kvinnor verkar klara sig på så mycket mindre. Jag vet inte, men jag vet att det är frustrerande att höra att folk blir mätt på ingenting. Och att det verkar vara fult att äta sig mätt.

Som svar på din fråga så har jag alltid ätit mycket – och oftast mer än mina vänner. Jag är uppväxt med kvällsmat (typ fil eller mackor) efter middagen och vi har alltid ätit ofta och mycket för att orka. Det var inte meningen att inlägget om min dag skulle bli någon redovisning över hur jag äter under en dag, men just den dagen så blev det mycket fokus på mat eftersom det var det jag ägnade mycket tid åt. Jag kan omöjligt klara mig längre än max 3 timmar innan jag behöver äta igen, oavsett om jag klämt en pizza på lunchen. Att jag äter mycket är nog en kombination av att jag har en alert ämnesomsättning, rör på mig mycket i vardagen, tränar och helt enkelt måste äta mig mätt för att orka med livet. Märker direkt när jag får i mig för lite och blir både slö, trött, energilös och sämre som person helt enkelt.

Fasen, det här är så skevt. Att det ska behöva vara så att man sticker ut för att man äter sig mätt och för att man äter rejäla mål mat. Men det är så viktigt att prata om så tack, Anna, för att du lyfter det!

Vad har ni för tankar kring det här? Äter ni er mätta?

 1. Jag har också en stor aptit och vänner har blivit förvånade att jag kan äta så mycket och orka med exempel en efterrätt också trots ett stort mål middag innan. Jag har också en väldigt stor energiomsättning och har alltid rört och tränat mycket vilket resulterar i att det behövs mycket mat och energi för att fungera. Äta var tredje timme brukar jag säga till min sambo för annars blir jag inte rolig att umgås med och det stämmer 🥰

 2. Jag är som du!! Som en bebis, mat var tredje timme annars blir jag sur 😂 har också stött på dem som himlar med ögonen och säger ”Hur kan du äta så mycket??”. Har inget, och tänker inte heller ge nåt svar på det 😅
  Nä, ät medans du kan och vill säger jag! Kram och tack för en toppen blogg 💗

 3. Jag äter mig mätt, eller jag äter för min egen skull ingen annans…jag känner min kropp och vet hur mycket den behöver!! Är ja på fest och det bjuds på smarrigheter tar ja gärna mer av det jag älskar men får kanske se till att träna dagen efter😀
  Fler borde se mat som bränsle istället för något som speglar sin kropp eller personlighet….
  Kram😘😘😘

 4. Jag är en av dom som verkligen behöver dina inlägg Fia.

  Jag har jättesvårt för att äta mig mätt. Och känner mig ”nöjd och duktig” när jag går runt hungrig. För då vet jag att jag inte har ätit för mycket i alla fall. Jag jämför mig alltid med andra och försöker alltid äta mindre än andra så att jag ska ligga på den ”säkra sidan”, även fast jag innerst inne tror att jag är en sån som behöver rejält med mat. För jag är alltid trött, har ont i kroppen, är seg och känner mig yr. Men jag jämför mig otroligt med andra. Allt i från bloggare, instagrammare till studiekamrater.

  Detta tänket resulterade i att jag under 6 månaders tid tränade varje förmiddag med endast en NOCCO i kroppen för att sedan vid 13-tiden äta en rejäl portion gröt med kvarg och nötter. För att sedan äta middag på kvällen och sedan kvarg igen innan kvällsdags. Detta resulterade i en smal och otroligt vältränad kropp men även i att jag nu sitter här med en stressfraktur i låret sedan 4 månader tillbaka, orsakad av överträning och undernäring.

  Det är inte värt det. Min rädsla för att äta mig mätt har alltså gjort att mitt skelett fysiskt har gått i sönder. Idag äter jag mycket mer, mycket mer. Det ger mig ångest men jag äter mig mätt. Jag äter mellanmål, efterrätter och kvällsmackor. Potatismos, smör och ris med sås. Allt för att min kropp ska läka. Allt som jag inte åt innan.

  Men det absolut jobbigaste är att jag äter säkert 3-4 gånger mer än vad jag gjorde när jag sprang 1,5 mil om dagen och tränade styrkelyft på elitnivå. Och då cyklade jag även till jobbet och tog långa kvällspromenader. Nu får jag knappt gå från mitt hus till brevlådan. Visst har jag gått upp i vikt och jag har ju samtidigt tappat muskler men är långt ifrån ”stor”. Många skulle nog fortfarande säga att jag är väldigt smal fastän jag känner mig större än någonsin.

  Alla säger ”Jag rör på mig så mycket, jag behöver mat”. Men det är farligt också. Dagen jag fick träningsförbud kunde jag inte äta. Det är så inpräntat att ”Rör man på sig måste man äta”. Men vet ni vad? Även om man inte rör på sig måste man äta. Och det ska jag göra, även fast det vissa dagar förstör mig inombords. Man måste äta. Vad man än gör annars.

  Med detta ville jag bara säga att du behövs. Jag och såna som jag behöver se kvinnor som äter sig mätta. Kvinnor som inte går sönder. Men kom ihåg, vi behöver äta, alltid, inte bara när vi varit aktiva. Det är livsviktigt.

  1. Wow. Vet inte vart jag ska börja. Blir rörd. Blir ledsen av din situation. Tusen varma tack för att du delar med dig! Det betyder mycket och hjälper andra. Det är modigt och viktigt. Tack tack tack! Och jag hoppas att du hittar den balans och välmående som du önskar och förtjänar. Många många kramar! <3

 5. Jag äter mig alltid mätt, och äter ca var tredje timme. Frukost kl 06, mellis/frukost 2 kl 09, lunch kl 12, macka/frukt kl 15, lagad mat kl 18 och typ knäckemacka innan läggdags runt 21. Mår som bäst då, och blir som flera andra här skriver helt seg i huvudet när jag inte äter ordentligt. Kan absolut äta pizza till lunch och vara i samma behov som vanligt av mellis på eftermiddagen.
  Vi åt såhär under min uppväxt med, men min mans släkt kommenterar ofta att ”åh vad kul med en tjej som äter så mycket!”. Försöker ta det positivt men det känns lite dumt när man står där med full tallrik. 😉

 6. Jag är precis som dig! Måste alltid äta ofta och jag äter väldigt mycket. Har väldigt hög förbränning enligt läkarna och tränar rätt mycket! Men det kan i sin tur göra mig så jäkla illamående vissa stunder. Får aldrig gå med än 3h mellan varje gång jag äter.

 7. Intressant att läsa. Jag är dock inte alls som du utan är naturligt väldigt liten i maten och fär jämt höra hur lite jag äter. Ovanpå detta är jag också väldigt smal men har aldrig haft en tanke på om jag äter för mycket eller för lite utan äter mig alltid mätt och exakt vad jag vill. Ändå tråkigt när folk kommenterar och jag ska behöva skämmas för att jag äter lite?
  PS. Äter absolut inte onormalt lite men kan inte heller alltid äta en hel pizza plus efterrätt utan att bli illamående mätt. Alla är vi väl olika tänker jag!
  Kram C

 8. Tyvärr lider jag av en ämnesomsättningsstörning, hypothyreos. Vilket gör min ämnesomsättning långsam. Jag älskar mat och att äta, men måste tyvärr välja mellan hunger och övervikt och då (försöker jag) välja hunger, även om det är svårt och jobbigt att gå hungrig och känna sig svag. Jag äter hälsosam mat med en bra sammansättning av fett, kolhydrater och protein, och mycket grönt. Önskar att jag precis som du slapp välja, och tror att många (även utan sjukdom) känner igen sig.

 9. När jag är med folk (Alla utom min pappa för han är lila dan som mig) känner jag mig lite udda/onormal. För precis som du kan jag inte gå mer än max 3h utan mat och då äter jag ordentliga måltider men jag blir hungrig var tredje timme. Min mans familj kan äta frukost kl 6 på morgonen Lunch 12 middag 18 och till och med skippa frukosten så hänger vi med dem är jag hungrig hela tiden men om de följer vårat ” schema” med mellanmål så tycker de att vi inte gör annat än att äta…märkligt det där.

 10. Tänkvärt inlägg! Dock blir jag lite ledsen av inlägget, eftersom jag inte har det som du. Jag har varit överviktig under perioder i livet och har alltid haft lätt att gå upp i vikt. Jag kan inte äta hur mycket som helst, utan måste tänka på vad jag äter. Min övervikt gav mig många jobbiga symtom som svettning, andfåddhet och smärta i kroppen. Idag är övervikten borta och jag mår bättre. Jag går aldrig hungrig, men kommer hela livet behöva tänka på vad jag äter för att aldrig lägga på mig en övervikt igen. Så olika vi är. Tack för en härlig blogg 🙂

  1. Självklart är vi olika! Självklart. Och det är orättvist. Nu var frågan hur jag upplever det och har det utifrån min situation. Och jag kan bara svara utifrån mig själv. Jag förstår att alla är olika och har olika förutsättningar. Det som funkar för mig funkar inte för någon annan. Sedan tycker jag att det är sorgligt att det råder någon slags norm som säger att kvinnor inte ska få äta sig mätta och alltid ha fokus på att äta lite för att man är kvinna, som jag nämnde i inlägget. Kram!

 11. Jag tycker inte att du äter särskilt mycket, d v s utifrån ett mängdperspektiv. Sorgligt att det verkar upplevas så av andra kvinnor. Du är ju uppenbarligen igång och jobbar hela dagen samt även cyklar hem. Vad jag däremot slås av är hur bra och rejäl kost du verkar äta (positivt värderat) och hur sunt aktiv du är i din vardag.

  Önskar att kvinnor skulle jämföra sig så mycket med varandra. Är jag hungrig så äter jag tills jag blir mätt. Är jag inte hungrig äter jag mindre. Skulle aldrig kumma tänka mig göra på ett annat sätt.

  Mitt stora problem är dock sötsaker, och det har inte med viktproblem och/eller skam i förhållande till andra att göra, utan att jag på grund av kronisk sjukdom inte bör äta så mycket socker som jag gör enligt läkarna.Tack Fia för en sund blogg!

 12. Jag äter med hela tiden! Sedan började jag räkna kcal en vecka och insåg att jag låg alldeles för lågt ändå! Har alltid ätit mer än alla andra men jag känner också att jag har relativt lätt att hantera sötsug eftersom jag håller en jämn blodsockernivå!

 13. Jag äter MINST lika mycket som dig om inte ännu mer. Jag är alltid den i sällskapet som frågar om när det är dags att äta eller påpekar att det är bra att planera måltider.
  Jag blir oftast ”känd” för att vara hon som äter mycket. Har också samma kroppsform som du har och rör mig ganska mycket i vardagen.

  Jag tycker vi fortsätter att äta som vi alltid gjort så kanske vi någon dag får människor omkring oss att älska mat som vi gör 😊

 14. Hade jag ätit samma som du så hade jag blivit tjock. Jag tränar 6 gånger i veckan och äter mycket och ofta, men dock kan jag inte äta pizza, bröd och pasta som du för då blir jag överviktig. Så orättvist kan det vara 🙂

 15. Jag är också en sån person som måste äta max var tredje timme för att orka. Och då äter jag mig mätt också. Jag skäms absolut inte över att jag äter mycket, trots att jag får kommentarer som ”Hur kan det få plats så mycket mat i en så smal kropp?”. Jag är ju aktiv och rör på mig mycket, klart att jag måste äta då.

 16. Jag tycker det är en intressant fråga då det av egen erfarenhet också tycks variera så mycket mellan person till person vad man faltiskt kan äta och se normalviktig ut. Jag är 26, hsr alltid tränat, dansat, crossfit, hård träning liksom flera dagar i veckan, gått flera 10.000 steg om dagen men ändå fått kämpa med att väga ”normalt”.
  Jag kan inte äta pasta eller pizza varje dag, och godis eller bullar för att då skulle jag utan tvekan väga tresiffrigt. Fast jag rör på mig. Livet är så orättvist och jag önskar många gånger att jag faktiskt kunde äta mig ordentligt mätt och inte behlva styras så av maten men tyvärr så är min ämnesomsättning och påverkan från pcos som gör att jag inte kan äta mig supermätt i alla lägen.
  Den aspekten tänker jag finns också. Att kroppen inte alltid samarbetar och vill det du vill. Fast du önskar att det var helt annorlunda.
  viktigt ämne! ♥️ Men tänker att det inte alltid handlar om mathets utan om kroppens sammansättning också. Hur den samarbetar emd oss.

 17. Jag är nästan alltid hungrig! Jag kan lätt klämma en hel pizza (blir dock mätt på det som tur är, haha). MEN jag skäms över det! Det är nästan så att jag känner att jag behöver ursäkta mig om jag äter upp en hel portion på en restaurang. Det känns som om alla andra äter en halv måltid och är sååå mätta. Visst, så kan det ju vara, alla är olika, men ändå. Jag tror ändå att många skäms, lämnar kvar och säger att de är mätta fast de inte är det. Och så påverkar vi varandra negativt trots att många inombords sitter och känner samma. Så dumt.

 18. Jag har gått fram och tillbaka med att äta mycket/lite beroende på sällskap och sinnesstatus. Jag tränar rätt mycket (men i min hjärna inte tillräckligt mycket…) och vet att jag behöver en del mat men tycker det är svårt att få i mig då jag speciellt fick kommentarer när jag var yngre och få ibland fortfarande. Har alltid varit större än de flesta i min ålder (både vikt och längd) och har fortfarande ett par kg extra, och känner att eftersom jag väger mer borde jag inte äta lika mycket. Det känns som det är mer ”okej” att äta mer när man är smal/ser vältränad ut (vad man nu vill kalla det) än när man är större – även om man kanske tränar på elitnivå. För när jag tar den där extra portionen eller det där extra brödet, känner jag hur kinderna blir större och magen blir rundare. Detta kommer även upp när jag känner att jag behöver äta ett mellanmål någon/några timmar efter en måltid men får som kommentar ”men vi åt ju precis?!”. Så oftast nej, jag äter mig inte mätt eller så ofta jag behöver pga tankar, rädsla för kommentarer och rädsla att ”vara den tjocka” i gruppen. Även om jag behöver mer energi för att kunna utöva den sport jag spelar.

 19. Jag har alltid fått kommentarer på att jag äter så mkt men fortfarande är smal… tröttsamt tycker jag men men. Jag tror att dagens samhälle är helt snedvridet när det kommer till träning och hälsa ibland iaf. Jag har sportat väldigt mkt och gör fortfarande vilket kräver energi dvs mat så då äter man. Energi in och energi ut. Att sedan få kommentarer om hur mkt man äter och att man ska behöva förklara sig varför jag kan äta så mkt är det som blir tröttsamt. Mer utbildning till folket så fler förstår hur det funkar tycker jag.

 20. Så bra att du tar upp detta! Känns som att jag knappt kan äta bland folk utan att få kommentarer om att jag äter mycket. Tror folk tycker det är ok att säga så bara för att jag är smal.
  Jag tränar väldigt mycket, äter vegetariskt och bra mat, äter inte så ofta utan istället mer sällan och stora portioner.
  Upplever också att kvinnor ”ska” äta lite, vi får inte vara den som äter mest. Var ute och åt meze med min kille igår, han uppskattar att jag är den första flickvännen han haft som inte beställer massa mat och sedan äter knappt en tredjedel.
  Jag älskar ju mat, samtidigt som det kan vara jobbigt med alla kommentarer, ibland känns det enklare att inte vara den som äter mest. Men jag vill ju också vara en förebild, visa att det är fullt tillåtet att äta sig mätt, även som kvinna!

  1. Relaterar! Får så ofta kommentarer om att ”Hur kan du äta så mycket” ”Ska du äta allt det där?!” ”Ska du äta nu igen?”. Försöker att inte ta åt mig men det är svårt. jag VET att jag måste äta så mycket. JA, jag får lätt i mig allt det där. JA, jag måste äta nu igen. Skillnaden mellan mig och dem som kommenterar är att jag tränar 1-2h varje dag och då krävs extra mycket mat och planering så att jag får i mig tillräckligt. Kan vara svårt att förstå, eller ens tänka på för dom som aldrig tränar. Vi måste sluta kommentera hur mycket/ lite någon äter. Ingen annan vet hur mycket du behöver. ”Sköt dig själv och skit i andra” 🙂

 21. Så fint att du tar upp det.. Jag äter nog mycket och väger kanske ”för mycket” enligt många. Eller helt ärligt, normalviktig enligt BMI men är inte vad som anses ”smal” idag. Äter både mycket och gärna, men känner att jag alltid behöver förklara mig. OJ NEJ NU TAR JAG NOG LITE MER EFTERSOM DET HÄR VAR SÅ GOTT, MEN JAG ÄR MÄTT.
  Ja. Fyfan. Att det är så. Men älskar att läsa din blogg för du normaliserar ätande.

 22. Tack Fia för att du tar upp detta ämne. Det är precis som att vi tjejer inte ska äta oss mätta och flera gånger om dagen.
  Jag har en ätstörning och äter sex gånger om dagen. Jag har på så vis höjt min ämnesomsättning/förbränning så allt det jag äter går åt. Många tror att man ska äta sällan och lite, men det är helt fel då du bara sänker din ämnesomsättning.
  Sen önskar jag att folk kunde sluta kommentera vad man äter och inte äter. Det är nog med all kropphets som finns ändå.

  Kram till dig ❤️

 23. Skriver som någon annan skrev här innan: reflekterande inte ens över att du äter mycket! I mina ögon tycker jag det var helt vanligt. Men sen är jag också en person som kräver mat regelbundet för att inte bli hangry. Gärna var tredje-fjärde timme. Det är det jag behöver för att vara en fungerande människa 🙂 Jag tror det är viktigt att försöka lyssna på kroppen och vad den behöver. Vissa människor kan gå länge utan att äta och andra klarar det inte alls. Man får hitta sin grej helt enkelt 🙂

 24. Både jag och min kille är riktigt matglada personer. Det märks extra tydligt när vi är bortbjudna på middag, då vi ALLTID ser till att grunda med något hemma (en liten tallrik mat, fil, några ägg, macka eller liknande) bara för att inte äta folk ur huset.
  Tror det har med uppväxten att göra på något vis. Både jag och han är uppvuxna med rejäla måltider, mellis, fika och kvällsmat. Men så är vi ju aktiva personer i vardagen också. Båda har väldigt aktiva jobb och gillar att vara ute och greja. Skillnad än om man hade tagit bilen till ett kontorsjobb, då förstår jag att man inte behöver fylla på lika mycket.

 25. Jag reflekterade inte ens på att du verkar äta ofta, däremot blev jag hungrig av att läsa ditt inlägg! Såg ju så smarrigt ut. Jag har problem med att jag sällan känner mig hungrig. Enda gången jag är riktigt hungrig är på morgonen och då äter jag en stadig frukost. Sen äter jag oftast en andra frukost på jobbet, sen lunch (här är jag sällan hungrig) och efter lunch känner jag mig sällan hungrig, men märker på energin att det behövs frukt. Middag äter vi alltid fast kvällsmat brukar jag inte äta. Mat är bra grejer och jag skulle aldrig få för mig att räkna eller tänka på vad/hur mycket jag stoppar i mig. Kroppen får lov att vara som den är, huvudsaken är att jag mår bra 😊

 26. Jag äter oxå var 3e timme… frukost, mellis, lunch, mellis, middag och sen lite kvällsfika. Jag fungerar inte om jag inte får mat, blir trött, gnällig och magen strejkar.
  Det tråkiga är att jag jämnt och ständigt får pikar om att jag äter hela tiden, ”ska du äta nu igen” ” hur kan du äta hela tiden” ” ska du äta så mycket”. Jag försöker skaka av mig dom kommentarerna men ibland känner man sig konstig och fel bara för man behöver mat. Knäppt att man ens tar åt sig kommentarerna när man gör nåt för att man själv ska må bra och fungera💕 jag känner ju mig själv bäst!

  1. Samma här! Blir tokig på att vissa alltid ska kommentera att jag ska ”äta igen”! Grrr… jag kommenterar inte att de inte äter fler ggr per dag.

 27. Har länge tänkt skriva till dig att du har hjälpt mig såå mycket i att ”våga” äta mer, nu fick jag äntligen tummen ur!! Älskar mat och äter ganska mycket tror jag men har alltid dragits med skamkänslor när jag äter mer än andra. Men har följt din blogg länge och när du lägger ut tex vad du äter till frukost så har det fått mig att tänka till och ifrågasätta varför jag trott att jag inte får äta så mycket som jag vill/behöver… Numer äter jag mig alltid mätt och älskar rutiner med fasta tider för mat och mellis ☺️ Kram!!

 28. Intressant ämne! Och inte nog så viktigt! För min del så äter jag så att jag känner mig nånstans mellan behagligt nöjd till mätt så att det känns som att det är fullt i magen och man absolut inte ens vill tänka på mat. Hade ätstörningar av blandad karaktär som tonåring och det tog lång tid innan jag vågade lyssna lite på kroppen gälla de detta. Idag är det bättre (väldigt bra skulle jag nog säga) men gillar fortfarande inte känslan av att vara väldigt mätt, det kanske är en rest från det men kanske inte. Så svårt att veta vad som ör normalt när så många andra friska ändå har ”sjuka” beteenden runt mat och ätande. Hur som helst tycker jag att hungerkänslorna brukar reglera sig själva om jag ätit mer en dag/vecka märker jag att jag nån dag senare äter mindre. Kroppen är cool!

 29. Hej !
  Jag har också fått pikar om att jag äter mycket , det är inte kul . Det som förvånar mig mest är dom som kan ” glömma bort ” att äta under en dag … skulle aldrig kunna hända mig . Är 41 i år men känner av kroppshetsen mer än någonsin 😌

 30. Jag äter mig alltid mätt! Min pojkvän, som jag varit tillsammans med i snart två år, förundras forfarande över hur jag får i mig så mycket. Som igår, åt rejäl frukost, 3,5 h senare en lunch, 1,5 efter det mellis och fotarande hungrig, så middagen blev ganska tidigt. Plus kaffe, choklad och jordgubbar senare på kvällen. Funderar aldrig så mycket på mat, och märker att sen jag började hålla mina regelbundna tider på mat är jag oftare hungrig när det gått 2-3 h. Men jag mår så mycket bättre i kroppen också! Älskar att äta, så enkelt är det. Enligt BMI väger jag några kilo för mycket, men ger blanka fan i det, så länge jag mår bra och jag orkar och vill träna/röra på mig. Tack för din uppriktiga blogg! Det är få saker som gör mig så frustrerad som när det gäller mat och rörelse.

 31. Ska jag vara ärlig så är jag lite avundsjuk på all god mat du äter. 🙈 Jag har nog vad man kan kalla en väldigt seg ämnesomsättning och jag gissar att om jag skulle äta den mängden mat du gör under en längre tid så skulle jag gå upp i vikt. Gör det väldigt lätt! Men jag äter mig absolut mätt varje måltid. Däremot känns det som att jag inte behöver samma mängd som du för att bli mätt.
  Alla är vi ju olika och det är väl bara att acceptera det. Sedan tror jag nog att det finns personer som inte äter sig mätta av olika anledningar. Håller med om att det är svårt och det är tråkigt att mat ska vara så laddat.
  Men fortsätt som du gör, för jag tycker alltid att du visar en sund och sann bild av det. 😊

  1. Känner helt samma! Jag äter mig alltid mätt men måste ändå hålla koll på vad det är jag äter och hade omöjligt kunna äta de mängderna pga min lite mer sega ämnesomsättning… vi är alla olika och det är något man bara får acceptera och lyssna på vad sin kropp behöver 🙂 även om en som älskar mat, som jag, gärna hade kunnat äta mer! Jag tror man får försöka att inte jämföra sig utan vara tacksam och glad för den kropp man har.

   1. Är helt med på er linje. Äter mig mätt med hade alltid kunnat äta mer och de gångerna jah äter mig ”riktigt mätt” så är det när det är nyttig kalorisnål mat. Just för att inte gå upp i vikt. Väger ofta de två sidorna mot varandra: att äta ”vad jag känner för” och ha en större kropp eller vara mer strikt med maten och ha en mindre kropp, har inte landat i vilket som är mest värt för mig.

  2. Här är en till som är på samma linje! Dreglar lite lätt över all Fias mat, äter mig också mätt men måste ha halva tallriken grönsaker.. Har jag inte det så tickar vågen upp tyvärr! Tränar hårt ca 4 dagar i veckan och går ca 15000steg om dagen. Får äta smart och tänka efter, men även det kan vara väldigt gott även om en önskar lite av Fias ämnesomsättning!!

  3. Är med er också tjejer. Det är lätt för en naturligt smal person att ifrågasätta varför nån annan pillar i maten eller få stå över fikan. Alla kämpar med sina egna problem, så tycker också vi bara kan släppa att kommentera varandra, så länge det inte är någon man känner väldigt bra som verkar må dåligt över situationen.

  4. +1 på den! Kan bli så avundsjuk på denna ämnesomsättning! Jag har vänner som alltid äter mängder av mat/ fika och aldrig går upp ett gram, medans jag själv går upp i vikt bara att titta på maten/ fikat (känns det som). Och då är även jag den hurtiga i gänget som alltid tränar regelbundet/rör mig i vardagen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..