Ordbajs 183020

Ptfiaedith
Hej mitt i tisdagskvällen! Klockan är 20.58 och jag har precis satt stjärten i soffan. Har haft en fantastisk dag som gett så mycket energi och glädje. Fy jädrar vad roligt det är på jobbet nu! Jag är så glad över inspirationen jag känner. Och att jag har världens bästa Elin som projektledare. Och att vi har så roligt tillsammans. Och att jag kan börja växla upp i jobbet efter ett och ett halvt år på halvfart. Under graviditeten och första året med bebis har jag jobbat mindre än någonsin innan – har visserligen gjort mer än jag trodde, men ändå såklart mycket mindre än vanligt vilket varit både välbehövligt och avkopplande. Och nu är jag så redo att växla upp och jobba mer och jobba annorlunda. Börjar se fram emot 2019 och känner ett pirr inför sådant som redan är spikat.

Jag är så glad över att jag snart varit mamma i ett helt år och att Edith är en liten person, ett barn, mitt barn! Ett år som har varit allt och betytt allt. Herregud vad jag älskar att ha barn, att få ha henne i mitt liv. Ah, nu blir det nästan blödigt. Jag som bara skulle in och skriva en kvällshälsning medan jag åt yoghurt.

Livet är fint och jag är väldigt tacksam för allt jag får ha och uppleva just nu!

Bilden är från 28 november, Edith var bara 1 1/2 månad!

 1. Jag behöver ett jobb!

  Jag blev arbetslös när jag var gravid i typ tredje månaden, och nu är barnet 15 månader. Och jag är hemma.
  Psykbryt! Jag får ingen energi eller stimulans från något, så jag uppskattar knappt att vara med min dotter. Hon är på förskola på förmiddagarna och jag är hemma och deppar.
  Gnälligt, jag vet.
  Men fasen vad viktigt det är att träffa andra människor och sysselsätta sig.

  1. PT-Fia skriver:

   Såklart inte gnälligt, tack för att du delar med dig! <3

 2. Vera skriver:

  Jag blir också glad av att läsa detta ☺️

 3. Imponerad av dig! Så inspirerad av ditt entreprenörsskap och av dig som mamma och av dig som människa! Du är så klok och sund ❤️✊🏼❤️✊🏼❤️✊🏼

  1. PT-Fia skriver:

   Men åh, tack för fantastiskt värmande ord! <3 <3

 4. Jennie skriver:

  Härligt! Blir glad att läsa detta!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..