Det här är min torsdag! Och övningstips!

 

ptfiahälsoblogg-3
ptfiahälsoblogg-4

/Det här inlägget innehåller reklamlänkar/ Hej torsdag! Vilken dag det här blev! Startade tidigt imorse med att träna Night Fight hos Alexandra, cyklade vidare till kontoret, åt frukost nummer två och sände LIVE för första gången någonsin på instagram. Det som skulle bli en kvart blev femtio minuter på grund av att det var så roligt och så många vettiga och intressanta frågor. Kör igen redan nästa vecka! Vid elva hade vi ett kort möte med Sheila på Bonnier och vid tolv tog jag med (världens bästa!) influencer-teamet till Vasaparken för lunchträning. Vi tar en titt ↓

ptfiahälsoblogg-2
Här är förresten ett övningstips! ↑ Stå som ovan, behåll höften så rak som möjligt och kliv försiktigt längre och längre bak. Det tar rejält i magen och utmanar både balans och styrka. 
ptfiahälsoblogg-8
Passet innehöll uppvärmning med några parövningar och lek följt av en bana med cirkelträning där vi använde det som fanns där vi var. Bland annat klättra upp i handstående mot ett träd, armhävningar i en trappa och snabba steg över ett lågt räcke.
ptfiahälsoblogg-9
Testa det här även om du inte kan stå på händer själv! Alla kan prova att på något sätt sätta fötterna mot stammen och försöka ta något steg upp. Och det är fruktansvärt tungt och roligt!
ptfiahälsoblogg-10
En annan grej som är jobbig och rolig och utmanande och konstig! ↑ Att hålla sig fast i något, en kant som här eller en stolpe eller ett smalt träd. 
ptfiahälsoblogg-11
Kämpa!
ptfiahälsoblogg-14
Okej, sista övningstipset är ovan! Sheila står i stående hund och jag placerar mina händer strax framför hennes (desto närmare desto tyngre). Jag placerar min fot i Sheilas svank, trycker upp höften och pressar ståbenet så rakt som möjligt. Om balansen finns lyfter jag det andra benet mot himlen, även det så rakt som möjligt. Tadaa!
ptfiahälsoblogg-17
Lagom tills vi var klara kom Kim och lämnade över Edith. Vi jobbar halva dagen var idag och imorgon. Resten av dagen innehöll lunch med gänget ovan + Elin och sedan gick jag och Elin till kontoret och planerade ett samarbetsupplägg medan Edith sov sin eftermiddagslur. Nu sitter jag i soffan och river av några sista jobbtimmar. Är hungrig så behöver fylla på något mer innan jag kan bädda ner mig.

Det är för övrigt så roligt att göra de här träningarna för företag. Har en imorgon och en nästa vecka igen. Så roligt att fler och fler satsar på sin friskvård.

Det var min torsdag! Sov gott!

Ps. Tights finns här! (Reklamlänk) Tröja finns här! (Reklamlänk)

 1. Ellen skriver:

  Gud vad roligt! 😁 Och vilket härligt inlägg detta var 🙂

 2. Clara skriver:

  Vilka fina, härliga och peppande träningsbilder 💪🏾😃 Träningstightsen såg otroligt sköna ut, varifrån kommer dom? 😊

  1. PT-Fia skriver:

   Åh vad roligt att höra att du gillar! 🙂 Lagt till länkar till kläderna i inlägget nu! 😃

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..