Ordbajs 136929

ptfia-2
Helgen har gått fort! Njöt av att vara helt ledig från sociala medier igår och ägnade mig helt åt Edith och min vän Linda. Promenerade på dagen, gjorde gulaschsoppa och äppelpaj med mandelmjöl på kvällen (recept kommer) och pratade om livet. Älskar sådana kvällar med vänner. Nu har vi vinkat av en kompis som bott här i helgen och jag ska jobba någon timme och springa en runda i eftermiddag. Ikväll vill jag parkera mig och Kim i soffan framför en serie. Älskar sådana söndagskvällar. Edith fyller 1 år på fredag så ska försöka baka grejer utan socker som vi kan bjuda på (eftersom vi inte vill att hon ska äta socker än). Känner mig lite mosig i huvudet och vill egentligen röja här hemma eller hänga utomhus hela dagen. Men först jobb. Ska sätta ihop ”den ultimata blogglistan” som ni hjälpte mig med. Den kommer senare ikväll.

Hur mår ni idag? Kram!

 1. Karin skriver:

  Kan varmt rekommendera organicbymommy för sockerfria tips 👍

 2. Ang socker!
  Moa har fått smaka nån bullsmula sen hon fyllde ett, nu är hon snart 16 månader och går på förskola.
  Där blir det socker!
  Och jag känner att det är svårt.
  Ska man säga till? Det känns också fel. Att neka Moa en limpmacka när andra äter det, sylt till pannkakan osv.
  Det blir ju något varje dag!
  Det är ju för hälsans skull. Så jag vill egentligen att hon ska få annat.
  Men jag vill heller inte att hon om nåt år ska sitta och prata om maten på fel sätt.

 3. Ellen skriver:

  Fia, har du några tips på enkla, vegetariska och billiga mellanmål? Med fokus på billiga! Jag vill hitta alternativ till gröt och ägg, blir inte mätt på nötter och en frukt. Kvarg/keso med bär springer så lätt iväg i kostnader när en behöver äta det sju dagar i veckan som ett tredje mål mat… Inspirationen är noll.

  1. Lisa J skriver:

   Hummus med grönsaksstavar, smoothies, yoghurt med müsli, macka med hummus eller nötsmör..!

  1. PT-Fia skriver:

   Lyfter i ett eget inlägg! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..