Den här nya energin tar över mig!

ptfialöpvagn
ptfialöpvagn-4
Hej och god kväll! Har precis landat i soffan efter en lång och rolig dag. Inledde dagen med att promenera in till kontoret medan Edith sov i löparvagnen och jag intervjuades för Framtidsfeministen. Vi pratade ekonomi och sparande och det slog mig hur intressant det är att prata pengar – intressant och framförallt viktigt. Pratar ni pengar med era nära? Vi har så mycket att vinna på att prata pengar. Kunskap, information och inspiration framförallt. Jag har lärt mig så mycket av Kim som är väldigt intresserad av aktier, ekonomi och liknande (+ är civilekonom) och det har gjort att jag känner mig tryggare med min ekonomi och vågar testa mer, som t.ex. att spara i aktier. Jahapp, det här blev ett sidospår! Väl inne på kontoret fick jag hjälp av Elin att filma några klipp, vi har rensat gamla säsongers träningskläder på kontoret för att göra plats för den nya säsongen så säljer av massor billigt. Kika in på insta story imorgon för att se vad som finns.

Efter några timmar tog jag och Edith en lätt lunch på Joe & the Juice innan hon somnade i vagnen och jag joggade hem, lite för mätt för att springa men för hungrig för att inte ha ätit innan. Och så gött det var! Sprang lugnt och tog mig fram för att få njuta av de där endorfinerna. Och det här med att jag känner mig som mig själv igen (skrev om det här) – det är sådan enorm skillnad på energinivå i mig! Kim har alltid sagt att han ”har puls” i jämförelse med min energinivå och jag hade på riktigt glömt hur det känns. Nu har jag fått tillbaka den!

Och det gör att jag känner mig lustfylld och sugen på livet igen. Är sugen på träning, är sugen på min man, är sugen på att checka av saker på att göra-listan, är sugen på mat (inte riktigt hundra men betydligt bättre!) och så vidare. Är så förbannat tacksam för det här. Vilken känsla! Det kanske blir lite väl positivt nu men det är typ HALLELUJAH i min kropp och psyke!

Nu ska jag styra upp någon kvällsmacka, jobba en skvätt och se klart på Wahlgrens värld.

  1. Vad underbart det låter! NJUT! Beror det på att du slutat amma tror du? Att alla amnings och gravidhormoner lämnat kroppen liksom?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..