Hej från nu!

 

ptfia-2
ptfia
/Det här inlägget innehåller reklamlänkar/ Inledde den här dagen med att prova ett pass ”Mobility” hos SPR Athletefactory som nyligen öppnat på Eriksbergsgatan i Stockholm. Mobility innebär fokus på rörlighet och herregud vad min kropp tackade för det passet. Klockan är 21.23 och jag har fortfarande samma sköna känsla i kroppen som precis efter det imorse. Det är något speciellt som händer när man ägnar en hel timme till att ge kroppen rörlighetsträning. Det börjar flöda. Det är lättare att andas. Blicken känns klarare. Hållningen stärks. På många sätt är det så mycket coolare än att känna sig slut efter tunga intervaller eller tunga lyft.

Det var en sak som gav mig energi idag. En annan är det här med att klä sig i en rosa kappa. Har nog aldrig haft något så färgglatt plagg och har definitivt inte haft något så rosa plagg och har nog heller aldrig fått så många frågor på instagram om vart den kommer ifrån.

I övrigt så är jag förbannat hungrig. Åt tre frukostar (no joke) vilket var bra men det blev bara yoghurt med bär och granola, vegansk ingefärskola och kaffe till lunch pga hade ingen matlåda och tog mig inte ut för att köpa något så känner att jag ligger lite back matmässigt trots tre äpplen och middag. Ska rosta surdegsbröd och fylla på nu. Blir ju också hungrigare av träningen vilket jag gillar. Min aptit behöver det efter mat och hormon-kaos iom graviditet, amning osv.

Hade egentligen inte så mycket att dela med mig av, ville mest säga hej och god natt. Klä er i färg imorgon. Puss!

Tillägg: till alla er som frågat, kappan finns här! (Reklamlänk)

 1. Milena skriver:

  Fantastisk jacka!! Vilken storlek har du på din? Tänkte köpa den blå versionen och har ungefär samma kroppsform som dig, men osäker på om jag borde köra på S eller M.

 2. Louise skriver:

  Jaa kappan är helt magisk!! Precis en sån jag letar efter. Vart är den ifrån?? 😀

 3. Ida skriver:

  Åh vad fin kappa, vart är den ifrån? 🙂

  1. Sandra skriver:

   Googlade lite själv (vill ha!) och tror att det är kappan Trine från Bikbok 😊

   1. Ida skriver:

    Tack vad gullig du är! Ska kolla in Bikbok 🙂

  1. PT-Fia skriver:

   Stämmer, från Bik Bok! Har lagt till direktlänk i inlägget för de som vill kika in den 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..