I annonssamarbete med BRILLBEE

Till dig som är gravid!

/ Annonssamarbete med Brillbee /

Erik-Dilexit-97
Jag visade reklamfilmen som jag och Sébastien Boudet gjorde för Brillbee – den när vi gjorde ”Not my arms challenge”. Om du missat den så titta gärna (här), det blev så roligt!

Jag har min onlinekurs i gravidträning hos Brillbee och vill nu bjuda på en liten tjuvkik! I ett avsnitt av kursen får du som deltagare träna tillsammans med mig i tre olika pass. De är 5, 10 och 20 minuter långa + att du får ett bibliotek med avslappningsövningar, rörlighet och aktiveringsövningar.

I träningspassen trycker du på play och sedan kör vi tillsammans hela vägen! Tittade på klippen nu och det känns helt overkligt att se sig själv så gravid – och då var det ändå två månader kvar tills hon kom. 

Skärmavbild 2018-10-09 kl. 20.42.46
Skärmavbild 2018-10-09 kl. 20.43.17
Skärmavbild 2018-10-09 kl. 20.45.57
Nu får ni 15% rabatt på min onlinekurs i gravidträning hos Brillbee. Ange: PTFIA15

→ Läs mer här! 

 

Bild: Erik Dilexit

  1. Anna skriver:

    Hej Fia, har varit utbränd i ett år och det går mycket upp och ner. Min läkare tycker att jag inte borde ha så djupa dalar att jag avviker. Det gör mig så klart stressad och gör att jag mår sämre. Ibland blir jag sängliggande några dagar sedan är jag ok. Kan nästan få frossa. Fick du så också? Många talar om ME idag och ibland vet jag inte om det är det jag har. Usch bara det här skapar ångest. I perioder mår jag bra och är glad men klarar inte alls lika mycket som innan. Kan du ge mig något råd så är jag tacksam. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..