En bild i timmen: Idag!

ptfiablogg
God morgon och välkommen till min torsdag, alltså idag! Känner mig som en väldigt duktig bloggare som lyckas uppdatera dagen idag redan idag, hehe. Vanligtvis så brukar jag ställa klockan på prick inför de här inläggen men idag hottade jag till det lite genom att ställa ett alarm varje timme 19 minuter över hel. Så, bilden ovan är tagen klockan 08.19 och jag är på väg från träningen (gick upp kristligt tidigt för att cykla till stan och Night Fight) till biografen Victoria på söder. Vågade inte ta en selfie bland alla människor så ni får en bild på mina skor. Varsågoda! 
ptfiablogg-2
Kl: 08.46: Måste bara lägga in den här som bonusbild ↑ På Victoria bjöd Plan International Sverige (som jag är ambassadör för) in för att uppmärksamma att det är internationella flickdagen. De har gjort en agenda för flickor som borde vara helt självklar överallt, men vi vet ju alla att vi tyvärr har en lång väg kvar. Fy fan vad berörd jag blev av allt som visades och berättades den här morgonen. Flickors rättigheter är ju egentligen bara mänskliga rättigheter. Att det ska vara så förbannat svårt att låta alla vara lika värda. Tårarna rann flera gånger under seminariet. 
ptfiablogg-3
Kl. 09.19: Torkade tårarna med dagens andra frukost. Plus roffade åt mig en macka till som senare fick komplettera lunchen. 
ptfiablogg-4
Kl 10.19: Helt plötsligt så insåg jag att de hade dragit över tiden och att jag var sen till Emelie. Hade ju tidigare ett samarbete med Hairtalk som vi gemensamt avslutade och jag tog ur löshåret. Har istället köpt ett hairband (som alltså är löshår som sitter på en tunn tråd som man kan sätta i själv supersnabbt) att ha när man behöver lite extra hår, t.ex. på plåtningar, inspelningar etc. 
ptfiablogg-6
Kl. 11.19: Efter det snabba besöket hos Emelie cyklade jag vidare till kontoret efter att först ha hämtat cykeln där jag parkerade den vid träningslokalen imorse. Tog mig alltså frivilligt från Hammarby sjöstad (söder om söder) in till Vasastan för att träna (ca 25 min på cykel), tog tunnelbanan tillbaka till söder för eventet, tunnelbanan tillbaka till Vasastan och frisören, promenad till cykeln och sedan cykeln till kontoret. HERREGUD. Vanligtvis så utsätter jag mig inte för sådant flängande som bara äter tiden men ville verkligen inte missa träningen så det fick bli så idag. 
ptfiablogg-7
Kl. 12.19: Är på kontoret och har ganska bra flow. Skriver blogginlägg och betar av saker på att göra-listan. 
ptfiablogg-9
Kl. 13.19: Min vy i prick denna minut ↑. CV-väggen eller vad man ska kalla det för. De stora Paulúns skyltarna finns nu i en stor kampanj i utvalda butiker om i landet – har ni sett den? 
ptfiablogg-10
Kl. 14.19: Fortsätter flängandet genom att cykla fyra minuter ner till Stureplan och låta Browfelicia styra upp mina ögonbryn. 
ptfiabloggöö
Kl. 15.19: Tillbaka på kontoret igen och äntligen synkad med världens bästa Elin! Vi river av sådant som behöver stämmas av, piffar med en presentation och går igenom planeringen. 
ptfiablogg-11
Kl. 16.19: Vi jobbar på så att säga! Jag hann checka av det mesta på min lista vilket är så belönande. 
ptfiablogg-15
Kl. 18:19: Sedan gick kvällen i ett och jag glömde fota 17.19 då jag satt på cykeln hem. Min storasyster och syskonbarn var här och grattade Edith som fyller ett år imorgon. Vi käkade paj och drack kaffe innan Edith ville ta kväll och checkade ut.  
ptfiablogg-16
Och här sitter jag nu. På rumpan i soffan med kallnande te. Ska göra något att äta till kvällsmat pga hungrig igen och stänga datorn för idag. Det var min flängiga torsdag i bilder!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..