Idag är det prick 1 år sedan …

ptfiaedith
ptfiabebis
ptfiaedith2
Ptfia blogg1q 3
ptfia-edith-2
Ptfia blogg 8 5b89024ce35fb
 5b9e98b458b0b 5b9e98b458bbdptfialopvagn 6.jpg
ptfiahälsoblogg-13
… Edith kom till världen! Det är både ofattbart och helt självklart att hon redan har funnits i våra liv i ett helt år. Denna älskade unge som kom in och förändrade allt. Jag var inte riktigt beredd på hur mycket jag skulle komma att älska henne. Jag avgudar den här lilla människan. Hon gör mitt och Kims liv 100% bättre och vi hade det fantastiskt bra redan innan. Om jag någonsin kände mig tveksam till att försöka få barn så är jag så glad över att vi vågade ta det steget. Det har vänt upp och ner på allt och livet är så mycket mer nu än innan.

Jag älskar att vara hennes mamma. Jag älskar att få ha ett barn, att vara en familj och få uppleva världen på nytt genom henne. En del dagar är det givetvis mindre älskvärt och glatt, men även då så känns det ändå lättare än innan. De mörka dagarna är inte lika mörka sedan hon kom, allt har en annan mening. Tack för att du kom till oss, älskade barn ♥

Bild 5: Sarasblick 

 1. Sofia skriver:

  Din blogg är helt underbar!

 2. Emely skriver:

  Grattis till Edith och grattis till dig som ett år som mamma! Du verkar göra ett toppenjobb <3

 3. Mandy skriver:

  Guuuud vilka mysiga och fina bilder! Tänk vad snabbt tiden går!
  Ska själv bli mamma för första ggn om ca en månad!

 4. L skriver:

  Gratulerer med 1-åring i hus!

 5. Marlene skriver:

  Vilka härliga bilder! Så mycket kärlek ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..