Hej från nu!

ptfiahelg-6
God kväll! Den här helgen har varit bra, så bra, och bjudit på familj, otroligt väder, promenader, frukost med Ida, födelsedagsbarn (Edith) och spontant häng med grannarna. Och i eftermiddags somnade Edith om på min axel under sin eftermiddagslur så jag lade mig i sängen med henne på en hög med kuddar och blundade en stund jag med. Så gött. Jag känner mig lite matt och vill helst stänga ner alla skärmar och se en serie och somna tidigt. Men behöver jobba en del … funderar på att skita i det och ta igen det imorgon kväll. Ja, så får det bli.

På lördag åker vi ju på vår efterlängtade träningsresa – jag, min projektledare Elin och nästan 30 tjejer! Ser så mycket fram emot det! Och det ska bli skitjobbigt att vara ifrån Edith. Och ska försöka njuta av den där egentiden som det innebär. Det är så dubbelt, att både känna att man ibland behöver en paus samtidigt som det känns som att man saknar en kroppsdel när man är ifrån dem.

Okej, fick lite feeling nu! Här kommer helgens + och – i en liten lista:

» Tog några minuter och vek kläderna som låg som ett kaos i min garderob – att en sådan simpel grej kan ge en så mycket tillfredsställelse. 

» Att jag hade turen att få så unga morföräldrar! Det är en lyx att få växa upp med unga morföräldrar och det är extra lyxigt att de nu är pigga och får uppleva sitt barnbarnsbarn.

» Vi lärde känna våra grannar första sommaren efter att vi flyttat in och blev vänner. Det är så fint att ha kompisar som grannar, kommer sakna det när vi flyttar. Igår knackade vi på för att låta dem äta Ediths födelsedagstårta och det slutade med att vi gick över till oss först vid 23. Och så smidigt att kunna natta Edith i sängen och ha babylarmet på.

» Ida kom över på frukost imorse. Stort plus!

– 

» Var så träningssugen idag men kände inte att jag kunde prioritera det.

» Vi har inget roligt att äta i kylen.

» Har nästan helt slut på Nespress-kapslar och de som finns kvar är svaga.

 

  1. Hoppas ni får en riktigt härlig resa! Jag brukar säga till ”mina” mammor att det är möjligt att hälla ur ett tomt glas, du måste fylla på för att kunna ge. Därför är egentid och att ta hand om sig själv egentligen också något som ger barnen och resten av familjen massor. Viktigt alltså!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..