Helgen i bilder

ptfiahelg
Hej och välkommen till min helg! Den inleddes i fredags efter att jag först haft gruppträning för ett företag (man kan boka mig för t.ex. friskvård, tränings-aw, för sin kick off och liknande) och ett besök hos Lindex för att få se nyheter. De har så mycket fint! Edith tyckte det var roligt med leksakerna men ännu roligare att pilla på allt som man inte får, hehe.

Fredagen fortsatte med att vi kom hem och Ediths kompis Vera (plus päron) kom över och gratulerade Edith på 1 års dagen och lekte järnet i två timmar. Det finns ändå något härligt med att folk över i ett par timmar för att sedan ändå hinna ta kväll och se en serie i soffan utan att det blir för sent. Mvh pensionären

ptfiahelg-2
I lördags var det officiellt Ediths 1 års kalas. Eller officiellt var att överdriva eftersom vi gjort allt för att tona ner det. Vi hade bara bjudit in två kompisar till Edith (en kom i fredags och en blev sjuk) och mina föräldrar + morföräldrar. Så vi käkade brunch, promenerade förbi vår nya lägenhet, hängde i lekparken, drack mängder med kaffe, fikade och tog vara på det sköna vädret.
ptfiahelg-3
Ändå kul med gungbräda! Det kan vara så att Edith fick hoppa av för att hennes föräldrar skulle kunna gunga själva. 
ptfiahelg1
Fick många frågor om tröjan på instagram.
/ Reklamlänk till tröjan här / /Reklamlänk till byxorna här /
ptfiahelg-7
Efter lekpark och powernap var det dags för ettåringen att ta plats framför tårtan! Unbakery var gulliga och skickade en tårta till henne. Tusen tack för det! Så glad över att slippa försöka baka något liknande själv *svettig emoji*
ptfiahelg-8
Det är alltså en raw tårta som inte innehåller socker, mjölk, gluten och så vidare. Perfekt för 1 åringar och annat löst folk med andra ord!
ptfiahelg-10
Imorse kom Ida över och käkade frukost med mig och Edith medan Kim hade sovmorgon. 
ptfiahelg1-2
Och vi gungade. Hon i vitt älskar att gunga och vet precis hur hon ska gå för att komma till gungorna oavsett om vi går ut på framsidan eller baksidan. Dras dit som en magnet.
ptfiahelg19
Så promenerade vi vidare längs med sjöstan medan Edith sov. 
ptfiahelg-12
Efter powernap och att vi vinkat av Ida gick vi på en kort upptäcksfärd på gräsmattan. 
ptfiahelg-14
Lämnade över Edith till Kim så jag kunde gå hem och tvätta håret, kladda på brun utan sol inför en kampanjplåtning på tisdag och jobba någon timme. Drack cappuccino och käkade havreghurt med granola.

Tack helgen!

LOADING..