Det här gör jag den här veckan!

ptfia blogg
Nu råkar det ju var tisdag och den här veckan har alltså redan börjat men här kommer ändå veckans planering:

Måndag: Packade ner Edith i vagnen och tog tuben in till stan och kontoret. Vi fotade ett samarbete med hjälp av Elin, gick igenom några grejer och fotade till instagram och story. Sedan hängde jag och Edith på stan och promenerade hem

Tisdag: Upp tidigt för att fota en kampanj för Paulúns på förmiddagen. Vidare till frisören för att färga håret, sedan spela in ett avsnitt av min podcast Ofiltrerat med Marathonpetra och nu sitter jag och min projektledare Elin på ett café och river av det sista. Ska försöka låta bli att öppna datorn ikväll och bara ligga i soffan.

Onsdag: Flyger ner till Malmö tidigt över dagen för att hälsa på SVT igen. Kan förhoppningsvis berätta mer ganska snart! Flyger hem igen på eftermiddagen för att åka direkt till veckans gruppträning. Den här gången ska gänget få köra den omtalade hinderbanan. Ser så mycket fram emot det!

Torsdag: Den här dagen är helt obokad i kalendern så ser fram emot att njuta av Edith. Kanske hälsa på Elin på kontoret om vi orkar, annars bara hänga hemma och börja packa.

Fredag: Samma sak som torsdagen, bara hänga hemma och packa.

Helgen: Åker på vår träningsresa tidigt på lördagmorgon. Det ska bli så roligt! Kommande vecka spenderas alltså på en segelbåt i Grekland.

 1. Emma skriver:

  Och jag är en av dom som får äran att spendera en vecka i Grekland tillsammans med dig och andra härliga människor! Den peppen!! 🙂

  1. PT-Fia skriver:

   Åh hurra vad roligt! Ser så fram emot att träffa er alla! 🙂

 2. emma s skriver:

  Denna kommentar har ingenting med inlägget att göra. Men jag vill bara säga hur mycket jag tycker om din blogg. Det är den första bloggen jag läser när jag går igenom ”mina” bloggar på telefonen. Får alltid ett sådant skönt lugn av den och dig. Kan ofta känna en stress efter man läst vad ”alla andra” har för sig medan man själv sitter i soffhörnet och maratonammar med disk över hela diskbänken. Men inte hos dig! Där blir jag bara peppad och inspirerad och lugn inombords. Så tack för det!
  Och kram!

  1. PT-Fia skriver:

   Åh TACK för fantastiskt värmande ord! Kram!

 3. Lisa skriver:

  Gillar dig och din blogg mycket. Denna fråga kommer ur intresse och möjligheten vi faktiskt fortfarande har att påverka. Vet att du i somras skrev om vädret vi hade och klimatet. Rapporten från FN visade att vi kan göra skillnad men den måste göras nu. På instagram finns klimatklubben, på Facebook finns Flygfritt 2019. Kan inte du skriva om detta? Dina tankar kring frågan. Kanske också själv gå in på klimatkontot.se. Där kan man beräkna hur mycket utsläpp man själv bidrar med. Jag som undviker kött, tar kollektivtrafik istället för bil fick väldigt höga siffror och blev förvånad. Tillsammans kan vi faktiskt göra skillnad, men den måste göras nu! Kram

  1. PT-Fia skriver:

   Spännande, ska absolut kika in! Kram!

   1. Lisa skriver:

    Kul! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..