Till mig: Konstruktiv kritik!

Skärmavbild 2018-10-15 kl. 21.12.51

Tack för konstruktiv kritik! Uppskattar verkligen! Jag hör vad du säger och önskar att jag kände att jag inte behövde göra återkommande inlägg med det här temat, men tyvärr så upplever jag att det fortfarande behövs. Försöker såklart att förnya det och gör inte upprepningar av exakta inlägg (om det inte lyfts som t.ex. en favorit i repris eller liknande men då är det utskrivet).

Upplever snarare att de här påminnelserna om att good enough är tillräckligt är viktigare än någonsin och också får väldigt mycket positiv respons. Alt är så extremt idag. Alltså EXTREMT. Och människor mår så dåligt, är stressade och i obalans. Och siktar på perfektion vilket inte bidrar till något gott. Därför kommer jag att fortsätta med den inriktningen för att påminna om att vi behöver lagom. Men ska försöka förnya det ännu mer. Har ni förslag på hur tar jag gärna emot dem, all input uppskattas och hjälper!

Läste din rad ”lagom är bäst, allt räknas och perfektion behövs inte för att vara träning” – det är ju precis det som är mitt budskap och det som genomsyrar allt jag gör. Det är exakt det jag vill förmedla och påminna om eftersom jag upplever att det behövs som en motpol till mycket annat som finns i sociala medier.

 1. Det är faktiskt därför jag läser din blogg. För att jag behöver denna upprepning om och om igen.
  Lite som en snuttefilt, men den behövs.
  Jag är högpresterande och för mycket att en perfektionist för mitt eget bästa. Så för min del älskar jag denna upprepning. Är så lätt att glömma bort vad som är sunt…

 2. Minna skriver:

  Jag älskar din repetition! Jag möter gladeligen liknande/samma ord och meningar dagligen. För möter så mkt annat och det är en underbar stund på dagen att släppa alla krav komma in på din mysiga insta och se den typen av stories.
  Jag älskar det återkommande!

 3. Emilia skriver:

  Jag tycker helt tvärtom! Älskar älskar det skämtsamma och tramsiga som kommer fram i dina instastories och älskar amningsluggen. Avfölj om ni inte pallar!

 4. Marika skriver:

  Amningsluggen är ju en storfavorit! 😀 Tack för att du orkar med allt. Kram

 5. Elin skriver:

  Hej!

  Älskar ju hur du lyfter att minska perfektion och hets men ändå att försöka sträva mot hälsa och träning. Fast på ett mycket sunt sätt.

  Behöver konstanta påminnelser om vikten av det. Så fortsätt gärna med det du gör. Du har fått många liknande kommentarer, men kände att det var viktigt med minst en till haha.

  Tack för alla inlägg som inte vill att man ska sträva emot att bli en robot!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..