Hej från Grekland!

Vi är framme i Grekland! Spenderar den kommande veckan på fyra segelbåtar med 30 läsare som är här för att träna, äta, vila, upptäcka, segla och njuta av sol och bad. Sitter nu på båten och väntar på att vi ska få dra iväg ut på havet. Är här tillsammans med min projektledare Elin så vi passar på att köra konferens och se över hur vi ska jobba framåt när vi har pauser.

Det här är första gången som jag är ifrån Edith och det känns svintufft. Var så ledsen igår när vi skulle säga hejdå, jag alltså. Hon brydde sig inte så mycket. Det är verkligen som att man är utan en kroppsdel. Kommer det fortfarande kännas så när ens barn är 15, 25 och 35?

Känner mig trött sådär i pannan, inte så konstigt eftersom vi gick upp 03 inatt. Nu ska vi snart dra iväg. Trevlig lördag!

  1. Eva skriver:

    Ja även när barnen har blivit vuxna har man dom närmast hjärtat o saknar mycket när man inte setts på ett tag😅

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..