Det senaste dygnet i mobilkameran

ptfia bloggers
/ Inlägget innhåller annonslänkar/  Hej och välkomna till igår natt (eh, morgon?) klockan 04.20. Jag och min projektledare Elin hade precis kommit till Arlanda med våra nätta packning. Svårt att se exakt hur enorm Kims hockeytrunk är men man hade lätt kunnat få plats med en vuxen person i den – och några småttingar. Vi skulle flyga till Aten för en veckas träningsresa! 
ptfia bloggers-6
Efter många timmar (några fler pågrund av försening) så kom vi äntligen iväg – ut på öppet hav! Vi ägnade oss åt att lära oss en del nybörjargrejer om segling, äta allt snacks vi hade, njuta av att vara till sjöss och packa goodiebags till deltagarna. 
ptfia bloggers-7
De blev en rejäl påse med bland annat gummiband, linsflingor, värdecheckar, vattenflaskor och så vidare. 
ptfia bloggers-8
Jamen, titta här! Solen! Ljuset! Allt! Här började förstå vad vi faktiskt skapat i och med den här resan. Det är ju jag och Elin som tillsammans med Navigare Moments skapat konceptet. Det är alltså en resa som kombinerar träning och segling. Fy fasen vad roligt det känns att det nu händer efter nästan två års planering. 
ptfia bloggers-9
En annan grej som känns så rolig är att vi nu tryckt upp tygkassar med ett av mina citat (ni vet de som jag brukar posta på instagram). Det är lite overkligt att se sina egna ord på en påse såhär. Och något som känns ännu mer overkligt är att människor vill köpa dem! Har redan postat iväg några till nya ägare. Vi har inte så många då vi inte hade räknat med det, men det finns en laddning till på kontoret om någon är intresserad. 
ptfia bloggers-10
Vill passa på att rikta ett stort tack till våra sponsorer som bidrag med fina produkter till våra goodiebags! Valio (och Oddlygood), Paulúns, Casall, Green Choice och Navigare Moments. Tusen tack! 
ptfia bloggers-11
Imorse startade vi dagen med ett lugnt ”god morgon”-pass för att väcka kroppen. tyvärr väckte vi också 7000 myggor som hade fest på våra svettiga kroppar. Men de försvann som tur var när solen gick upp. Myggstiftet gick varmt. 
ptfia bloggers-12
Det här är alltså vår bostad för veckan ↑ Vi bor på fyra båtar och seglar till nya platser varje dag.
ptfia bloggers-16
Var tvungen att ta en bild till instagram. Fint och blev myggbiten.
ptfia bloggers-17
Kolla frukosten! Vi äter alla måltider på båtarna och har tre värdinnor som gör ett superjobb med maten. Drack kanske fyra koppar kaffe för att få igång magen efter resdagen igår. 
ptfia bloggers-18
Efter frukosten packade vi ihop och seglade vidare. 
ptfia bloggers-19
Det krävs mycket snacks. En påse ingefärskolor, ett antal clementiner, ett paket riskakor, päron och en halvpåse äppelskivor har redan fördelats i min och Elins magar. 
ptfia bloggers-21
/ Annonslänk till linnet / Annonslänk till tightsen /

Filmade ett träningspass till instagram på båten så titta där om ni vill ha ett pass att köra (heter @ptfia). Nu har vi precis lagt till i en ny liten hamn och ska få lunch. Fick lite overklighetskänslor när jag satt längst fram på båten, tänk att jag får uppleva det här. Och att folk vill göra det tillsammans med oss. Njuter av varenda sekund!

 1. Tess skriver:

  Wow! Detta hade jag velat vara med på 🙂

  1. PT-Fia skriver:

   Åh vad roligt! Maila fullständigt namn och adress till elin på elin@ptfia.se så hjälper hon er! 🙂

 2. Jenny skriver:

  Låter fantastiskt!

 3. Elina skriver:

  När började du löpträna efter graviditeten? Får så många olika bud och ingen verkar veta riktigt. Vill men vågar inte börja än & det har gått snart ett halvår..

  TACK!

 4. E skriver:

  Åh, jag skulle typ vilja köpa en väska kände jag nu! Hur mycket vill du ha för den? 🙂

  1. Malin skriver:

   Också intresserad! Hur bär man sig åt för att köpa en?😊

   1. Elin skriver:

    Jag med!🙋🏼‍♀️

    1. PT-Fia skriver:

     Åh vad roligt! Maila fullständigt namn och adress till elin på elin@ptfia.se så hjälper hon dig! 🙂

   1. PT-Fia skriver:

    Åh vad roligt! Maila fullständigt namn och adress till elin på elin@ptfia.se så hjälper hon dig! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..