I annonssamarbete med PAULúNS

Till dig som inte hinner

/ Annonssamarbete med Paulúns / 

ptfiapauluns-34
Jag är ju stolt ambassadör för Paulúns och har visat nästan alla deras produkter för er. Är så glad för att ni uppskattar det här samarbetet!  Näst på tur är Paulúns Superbowl! Spontant så är det kanske inte min favorit eftersom det är en fryst färdigrätt – men som livet ser ut nu så behöver jag bra alternativ när jag inte hinner laga så mycket mat själv. Prioriterar att jobba på kvällarna så det blir sällan matlåda nu för tiden. Förra veckan köpte jag och min projektledare Elin varsin Paulúns supersoppa till lunch och nu senast var det Paulúns Superbowl.
ptfiapauluns-25
ptfiapauluns-21
Det första jag lade märke till
är att man FÖRSTÅR hela ingredienslistan. Har ni tänkt på hur ovanligt det är? Det lyckas annars alltid smyga sig in något ord som man inte begriper och betyder tillsatser.

Det andra jag lade märke till och uppskattar är att det är riktig och bra mat med naturliga ingredienser. Också så tråkigt att det ska behöva vara en grej att reagera på, alltså ingen självklarhet. Sist men verkligen inte minst så smakar det gott!

En annan bra grej är att den går snabbt att tillaga och har smaker som ”halloumi och grönkål”, ”paprika och kronärtskocka” och ”kyckling och mango”.

ptfiapauluns-30
ptfiapauluns-19
Tack för att ni piggade upp frysdisken, Paulúns!


  1. Stina skriver:

    Jag tycker också att de smakar bra, men jag upplever dock att man inte blir mätt på dem? Jag måste åtminstone alltid komplettera!

  2. Det är bra att det kommer vettigare alternativ de de vanliga frysrätterna tycker jag. Även om jag sällan köper den typen av rätter 🙂 Tummen upp för en ingredienslista man fördtår allt på!

    1. PT-Fia skriver:

      Verkligen och verkligen! 🙂 Roligt att fler gillar! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..