10 saker som ger omedelbar njutning

ptfia0
01: Batteriet/toapappret/diskmedlet/etc tar slut när du verkligen behöver det – och du kan plocka fram ett nytt eftersom du redan köpt det innan det tog slut. DEN känslan!

02: Iskallt vatten när man är riktigt törstig.

03: Choklad.

04: När någon erbjuder sig att massera dina trötta axlar. Eller VILL PILLA I HÅRET.

05: Att slänga sig på marken efter att ha gett allt på ett träningspass. När man krämat ur det där allra sista till och med. Att då bara lägga sig på rygg, sprida ur kroppsdelar och titta upp i himlen samtidigt som man känner värmen spridas i ansiktet och pulsen långsamt lugna sig.

06: Första tuggan av ett rostat bröd med smör … eller ja, alla tuggor.

07: När man haft en riktig skitdag och äntligen får sätta sig i soffan med något ätbart och en serie.

08: Att checka av något från att göra-listan. Njutningen är så stor att man ju skriver dit saker man redan gjort bara för att få vecka av det.

09: Att ha som rutin att duscha på kvällen. Det skulle dröja tills jag fick barn innan jag upptäckte kvällsduschens enorma njutning. Det är något väldigt speciellt att komma hem från en lång dag, ta en riktigt varm kvällsdusch och sedan hoppa i mjuka kläder. Ren, insmord och fri från smink och svett. Plus att det är härligt att gå och lägga sig då. Mmmmm!

10: Appropå kvällsdusch: Att ha en sminkborttagning som alltid står i duschen och en som alltid står i badrumsskåpet och slippa flytta den fram och tillbaka. Mmmm!

 1. Frida skriver:

  Alltså 1:an!🙋🏼‍♀️ Ren lycka😅

 2. Ellen skriver:

  Håller med övriga kommentarer, så himla härligt, roligt och igenkännande inlägg! Älskart!! 😄 Kvällsdusch är verkligen underbart 😊

 3. C skriver:

  Älskar dessa inlägg!!! Såå bra påminnelser om att uppskatta det lilla! LOVE IT!

 4. Annie skriver:

  Har redan frågat detta men har inte fått något svar, så testar igen 🙂

  Jag lite nyfiken på hur stor er lägenhet är, är det en 2:a? Och i så fall, hur tycker du det fungerat att bo med bebis där? 🙂 vi ska nämligen köpa ny lägenhet och om vi i framtiden blir en till funderar jag på om det kan funka att bo kvar.

  Kram och tack för bra blogg, insta osv!

  1. PT-Fia skriver:

   FÖRLÅT! Har inte riktigt hunnit med 😅 Det är en tvåa på 60 kvm. Det har fungerat jättebra fram tills nu, men det kan också bero på att vi snart flyttar till större och därmed börjat längta för mycket till det. Man kan bo på 60kvm, såklart! En bra planlösning är ju såklart bra att leta efter. 🧡 Kramar!

   1. Annie skriver:

    Ingen fara!
    Tack snälla för ditt svar ☺️ blir spännande och se vart ni ska flytta härnäst!! 😊
    KRAM

 5. Andra saker som passar på listan: Att klia sig när det kliar och att kissa när man är nödig. Gillar såna här inlägg, det finns så mycket vardagligt att njuta av, men man gör det sällan. Tack för att du påminner!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..