10 saker som ger omedelbar njutning

ptfia0
01: Batteriet/toapappret/diskmedlet/etc tar slut när du verkligen behöver det – och du kan plocka fram ett nytt eftersom du redan köpt det innan det tog slut. DEN känslan!

02: Iskallt vatten när man är riktigt törstig.

03: Choklad.

04: När någon erbjuder sig att massera dina trötta axlar. Eller VILL PILLA I HÅRET.

05: Att slänga sig på marken efter att ha gett allt på ett träningspass. När man krämat ur det där allra sista till och med. Att då bara lägga sig på rygg, sprida ur kroppsdelar och titta upp i himlen samtidigt som man känner värmen spridas i ansiktet och pulsen långsamt lugna sig.

06: Första tuggan av ett rostat bröd med smör … eller ja, alla tuggor.

07: När man haft en riktig skitdag och äntligen får sätta sig i soffan med något ätbart och en serie.

08: Att checka av något från att göra-listan. Njutningen är så stor att man ju skriver dit saker man redan gjort bara för att få vecka av det.

09: Att ha som rutin att duscha på kvällen. Det skulle dröja tills jag fick barn innan jag upptäckte kvällsduschens enorma njutning. Det är något väldigt speciellt att komma hem från en lång dag, ta en riktigt varm kvällsdusch och sedan hoppa i mjuka kläder. Ren, insmord och fri från smink och svett. Plus att det är härligt att gå och lägga sig då. Mmmmm!

10: Appropå kvällsdusch: Att ha en sminkborttagning som alltid står i duschen och en som alltid står i badrumsskåpet och slippa flytta den fram och tillbaka. Mmmm!

 1. Håller med övriga kommentarer, så himla härligt, roligt och igenkännande inlägg! Älskart!! 😄 Kvällsdusch är verkligen underbart 😊

 2. Har redan frågat detta men har inte fått något svar, så testar igen 🙂

  Jag lite nyfiken på hur stor er lägenhet är, är det en 2:a? Och i så fall, hur tycker du det fungerat att bo med bebis där? 🙂 vi ska nämligen köpa ny lägenhet och om vi i framtiden blir en till funderar jag på om det kan funka att bo kvar.

  Kram och tack för bra blogg, insta osv!

  1. FÖRLÅT! Har inte riktigt hunnit med 😅 Det är en tvåa på 60 kvm. Det har fungerat jättebra fram tills nu, men det kan också bero på att vi snart flyttar till större och därmed börjat längta för mycket till det. Man kan bo på 60kvm, såklart! En bra planlösning är ju såklart bra att leta efter. 🧡 Kramar!

 3. Andra saker som passar på listan: Att klia sig när det kliar och att kissa när man är nödig. Gillar såna här inlägg, det finns så mycket vardagligt att njuta av, men man gör det sällan. Tack för att du påminner!

 4. Det där med ansiktsrengöringen i duschen, vilken vinst när man insåg det! Sen måste jag få lägga till- en kram från sina barn, räddar vilken dag som helst och ger sån otrolig hormonskjuts! <3

 5. Hej! Du skrev förut att du hade gått ner lite mycket i vikt under amningen? Har du fått bukt på det nu, och är du tillbaka på samma vikt som innan graviditeten? Löste det sig själv eller har du gjort något aktivt för att gå upp igen?

 6. ÄLSKAR när du gör denna typen av inlägg!!! (!!!!!) Hög igenkänning, men är själv otroligt dålig på att stanna upp och inse hur nice vissa grejer faktiskt är. För de bara är. Vill bli bättre på att som du faktiskt reflektera över hur göttigt det känns!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..