Och där beordrade kroppen vila!

ptfiafeber+
Sov 8 timmar inatt och var ändå i obalans när jag vaknade. Började må illa och kände mig både kräkfärdig och slutkörd. Är hos mina föräldrar i Hedemora så mamma var snäll och tog Edith så jag kunde lägga mig igen. Vaknade tre timmar senare och var piggare – tills jag plötsligt hade feber och frossa. Tog två alvedon (brukar sällan ta men här kändes det nödvändigt) och blev omstoppad i soffan ett tag till. Det gav effekt och någon timme senare piggnade jag på mig, men lagom till kvällen kom febern tillbaka och nu sitter jag och fryser trots morgonrock och varma kläder. Med tanke på att jag känner mig oberörd i övrigt, inte är förkyld och att det verkar vara snabbt övergående febertoppar så känner jag i min kropp att det är dess sätt att säga åt mig att vila.

Har inte riktigt hittat någon uppenbar plats för vila den senaste tiden och då säger kroppen till. Bromsa. Och rimligt att det blev nu efter förra veckans dygnet runt-jobb i Grekland och ovanligt lite sömn den senaste veckan. Plus att både jag och Kim jobbar i princip varje kväll för att få ihop allting, såklart är det inte hållbart. Ser fram emot den förändring som snart kommer och tack och lov så har jag lärt mig (den hårda vägen genom min utbrändhet) att lyssna och göra vissa förändringar direkt.

Nu är det här ingen stor grej, det är bara feber och signaler om vila, men jag vet att om jag inte tar sådant här på allvar direkt så skulle det kunna bli en stor grej längre fram.

 1. Klokt att du lyssnar och fint att du bromsar så fort det bara går. Hoppas att du mår bättre snart <3

 2. L skriver:

  God bedring, kjære deg <3

 3. Emely skriver:

  Så fint hur du ser på kroppen och lyssnar på dess signaler. Borde egentligen vara en självklarhet, men är tyvärr sällan det i vårt stressade samhälle.. Vila ordentligt och krya på dig <3

 4. Hanna skriver:

  Känner så igen mig… tack för att du delar med dig! ❤️

 5. E.s skriver:

  Vad läskigt, mår något liknande. Sov 9 timmar i onsdagsnatt, 11 timmar torsdagsnatt och i natt 12 timmar. Är ändå jättetrött, tung i huvudet och igår mådde jag så illa så jag spydde. Sen varvade det med att jag frös och att jag svettades. Idag mår jag inte illa men har ett tryck i hela huvudet, tror kanske att det har att göra med att jag sover lite väl mycket men är ju sååå tröött. Sover någon timme på dagen med bara för att orka med en stund

  Krya på dig!! ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..