Fråga mig något!

ptfia8edith
Vad gör man när man har en blogg och saknar ord? Jag har alltså ingenting att skriva. Det är tomt. Har bläddrat igenom mobilens kamerarulle och vill egentligen använda flera bilder men har inte riktigt orken nu. Har bläddrat igenom alla utkast som väntar på att få bli utkast men har ingen känsla för något utav dem. Det är alltså tomt på ord. Kan högst troligt bero på att jag är SVINHUNGRIG.

Både jag och min man är frustrerade över att vi inte riktigt lyckats knäcka koden till vardagen med barn än. Eller rättare sagt hur man lyckas hinna/orka handla mat, laga mat och skapa matlådor till nästkommande dags lunch. Vi går båda och muttrar i den något tomma kylen. Idag höll en av oss på att få ett micro-utbrott pga att osten var slut. Visserligen är det alltid en rimlig reaktion, men kanske något i överkant. Nåväl, några ord hade jag visst.

Men skit i det. Fråga mig något! Se det som en variant av frågestund eller vad som. Fråga mig något så svarar jag i kommande inlägg. Ni vet hur man gör. Kram och tack och kram!

 1. Anonym skriver:

  Hej! Jag upplever att många av mina relationer är väldigt ytliga och att det är svårt att gå från bekantskap till vänskap, och vänskap till nära vänskap. Har du några tips för hur man skapar närmare relationer med bekanta och vänner?

 2. F skriver:

  Hur ser du på festande? Jag vet att du inte dricker så mycket nuförtiden, men har anat att du varit ute lite grann för några år sedan. (Ingen värdering alls utan bara ett antagande, rätta mig om jag är ute och cyklar) Är själv student och det finns många tillfällen för fest och alkohol om man säger så. Jag känner ingen press på drickandet i sig utan tycker det är skitroligt, men min fråga är egentligen vad som är ”lagom”? Hur förhåller man sig till alkoholen? Jag vet ju att det inte är hälsosamt att dricka sig berusad, det kan nog ingen säga att det är, men samtidigt är det väl ohälsosamt att känna ångest av att då och då (om det inte är för ofta) göra det? Eller bör man alltid vara måttlig i drickandet? Jag är i övrigt en tränande tjej som gillar att röra på mig, äta bra mat och unna mig titt som tätt. Kan man “unna sig” en fylla på samma sätt som en go tårta? Man ska ju inte få dåligt samvete av att äta något sådant, men är det samma sak med alkohol? Får alltid dåligt samvete efter en utekväll (som kanske varit jätterolig) och som följs av en väldigt stilla ”dagen efter”vilket känns tråkigt, men samtidigt kan ju ingen säga att fyllan är något positivt för kroppen?
  Kan tilläggas att jag kanske festar ordentligt ca 2 ggr/månad.
  Hur ser du på detta? Du har alltid så kloka tankar och tänker att du kanske har några bra svar på mina funderingar, STOR KRAM!

 3. Ekho skriver:

  Vart är ni på bilden i inlägget? 😀 <3

  1. PT-Fia skriver:

   Sats Spårvagnshallarna 🙂

 4. Malin skriver:

  Hej!
  Har du några tips på hur man kan hantera stressiga situationer utan att börja må ”dåligt”?
  Har nyligen bytt jobb, till ett jobb som länge varit en dröm. Det är en plats jag verkligen vill vara på och det känns så roligt för det mesta. Har varit där i 2 månader nu och upplever fortfarande att det är såå stressigt. Det är inte bara jag som tycker det utan även mer erfarna kollegor. Flera har uttryckt att man lär sig att hantera det. Min fråga är egentligen Hur? Hur kan man hantera stress/ett högt tempo på ett bra sätt? Som det är nu har jag ont i magen/huvudet nästan dagligen efter jobbet. Känns inte hållbart i längden men skulle tycka det var supertråkigt att ge upp nu! Kram!

 5. Anonym skriver:

  Hej! Hur får man en kompis som inte är särskilt taggad på träning att börja träna? Tror det skulle vara bra för henne på alla sätt då hon verkar lite nere och det är ju bra för alla att röra på sig – its a fact. Den här personen rör knappt på sig alls och jag tror hon skulle behöva få in det i sin vardag. Hon verkar dock inte särskilt motiverad när jag föreslår att hon kan träna när hon känner sig ensam eller uttråkad. Har du några tips?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..