Podcasten Ofiltrerat: Andrea Hedenstedt

ptfia
ptfiaofiltrerat
Den här veckan träffar jag influencern Andrea Hedenstedt. Hon berättar om hur hon förhåller sig till den något galna influencerbranschen – och hur hon har ändrat sitt liv till det bättre. Hon berättar om den panikångest som hon drabbats av och att hon inte vill se tillbaka på sitt liv och känna att hon gjorde allt för sociala medier. Vi pratar om skoltiden och att det bara verkar finnas en typ av tjej som får bli populär. Andrea berättar att hon fram tills nyligen kände att ”hon bara sprang hela tiden”, och att hon idag lever och prioriterar helt annorlunda.

”Jag kan ändå känna att jag har brist på kunskap, inom till exempel att vara anställd. Jag frågade till exempel min syrra ”när du får semester, får du betalt då? Hon ba, eh ja Andrea – betald semester, det är typ lag på det.” Jag har ingen aning. Och då värdesätter jag inte det jag lärt mig genom att vara egen och jobbat med det jag gör. Utan då tänker jag bara att jag måste skärpa mig.”

”Folk på nätet, jag blir såhär, vad gör ni? Jag blir ledsen av hela grejen. Inte kanske just vad dom har skrivit, jag blir alltid mycket mer ledsen att dom ens har skrivit något dumt. Det är för mig obegripligt.”

”Jag fick ju bara jättesvårt att andas, och kände bara att jag kommer typ spy om jag inte får komma ur den här taxin. Jag ställde mig utanför mitt hus när jag kom fram och kunde inte andas och kunde inte gå upp för trappen. Jag bara såg svart. Det var nog första gången som ångest verkligen tog fysisk form för mig.”

”Det är inte coolt att vara stressad, det är fruktansvärt. Det är inte att ha ett välmående eller ett hälsosamt liv.”

Ett personligt avsnitt som är fullt av Andreas kloka tankar. Lyssna där poddar finns eller direkt här nedan ↓

 

LOADING..