Jag och Edith gästade SVT Morgonstudion!

I fredags gästade jag SVT Morgonstudion igen och den här gången pratade vi om motivation och vad man kan göra för att behålla den. Jag visade några övningar för den som vill träna hemma och fick hjälp av Edith som agerade vikt. Man kan säga att hon stal showen, hehe ♥.

Så många som skrev DM på instagram att de satt och fånlog när de tittade på inslaget. Så fint! Titta gärna nedan och höj ljudet för bästa effekt :))

 1. Jag är i det där med att hålla tillbaka.

  Längtade efter träningen när jag hade fått min dotter, och det gick bra att komma igång!

  Sen kom en nedrans flytt och stoppade upp allt (ett år sedan!) Och sedan dess är det svårt att komma igång. Kört något pass hemma här och där. MEN antagligen för mycket så jag inte ville igen.
  Tröttnade snabbt på de där övningarna jag BÖR göra, stärka coren tex.

  Nu har jag varit till fysioterapeut pga vrålont i axeln, och hon gav mig ett schema och pekade på vikten av en stark core och hur det påverkar hela kroppen. Som jag ju VET! Men ville hellre köra all in när jag tränade.

  Men nu ska jag göra dessa ”enkla” övningar, inte försöka gena.
  Så kanske jag orkar hålla i träningen!

 2. Sandra skriver:

  Vilket bra klipp, tack för att du förespråkar välmående 🙏🏼🌟🙌🏼

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..