Följ med på vår seglarresa!

ptfiaseglarresa-19
/ Innehåller annonslänk / Hej och välkomna till vår seglarresa som ägde rum för två veckor sedan! Jag säger vår eftersom det är jag och min projektledare Elin som skapat konceptet tillsammans med Navigare moments. Fy jädrar vad roligt det var! Vi var alltså 30 deltagare plus crew som bodde på fyra segelbåtar och seglade mellan olika öar i en vecka. Plus tränade, badade, fick otroligt god mat av värdinnorna och många samtal om nästan allt. Men låt oss ta en sak i taget och gå igenom bilderna ↓
ptfiaseglarresa-4
Nästan varje morgon inleddes med ett morgonpass. Här ovan sitter deltagarna vid havet och har precis fått instruktionen att bara sitta rakt upp och ner och lyssna på omgivningen. Hur många olika saker hör du? Vad sker runt omkring dig? Många känslor kom upp till ytan och som alltid på tredje dagen så börjar folk landa.

Annonslänk: Liknande väst / Annonslänk: Keps /

ptfiaseglarresa-5
Har precis kommit på båten efter att ha badat i havet och simmat till land och tillbaka för att rädda drönaren som flög rakt in i en bergvägg. Låtsades styra lite för bilden. Men fick styra på riktigt sista dagen, det var roligt! 
ptfiaseglarresa-6
En klass avslutades med den här gamla klassikern, alltid rolig att göra med nya! 
ptfiaseglarresa-7
Jag och Elin passade på att ta en paus och vandra upp i bergen en eftermiddag när det regnat. Hur härligt det än är att omge sig med människor som visar sig vara fantastiska så behöver man få gå undan en stund och bara vara.
ptfiaseglarresa-8
/ Annonslänk: Liknande jacka / Annonslänk: Tights
ptfiaseglarresa-9
Har spelat in en vlogg under resan som nu väntar på att klippas ihop. Den kommer snart! 
ptfiaseglarresa-10
Jamen, titta på den här soluppgången! Man får skaplig energi av att vakna upp till det här. Speciellt när man först får röra på sig en stund och sedan bli serverad frukostbuffé på båten. 
ptfiaseglarresa-12
Jag hade nya favoritkläder från Björn Borg. Annonslänk: Tröjan! Annonslänk: Tightsen!
ptfiaseglarresa-14
Våra flytande bostäder för veckan ↑ I början kändes allting så smått och man var stel som ett kylskåp på däck, men man vande sig snabbt och plötsligt var man smidig som en iller även när vi körde (”typ”). 
ptfiaseglarresa-15
Båtarna igen, men i solnedgången.
ptfiaseglarresa-16
Solnedgången ja, den ena vackrare än den andra under veckan. Försökte verkligen att stanna upp och ta in dem. Det var så förbannat fint!
ptfiaseglarresa-18
Hej hej! / Annonslänk: liknande tröja
ptfiaseglarresa-20
ptfiaseglarresa-21
Ett vykort på mig och min projektledare Elin. Vad gjorde jag innan hon kom in i mitt företag och liv? Är så fruktansvärt tacksam för varje dag hon vill fortsätta jobba hos mig. Vi har blivit ett ovärderligt team. 
ptfiaseglarresa-22
Det är så märkligt, nu när jag tittar på den här bilden så känns det som en evighet sedan. Kan inte förstå att det bara var knappt två veckor sedan. Är så stolt över att vi skapade den här resan!
ptfiaseglarresa-2
Vill passa på att tacka våra sponsorer som bidrog till goodiebagen! Casall, Valio, Oddlygood, Green choice, Navigare Moments och Paulúns ♥
ptfiaseglarresa-24
Våra dagar såg ut ungefär som följande: Morgonpass, frukost, segling till ny plats, lunch, fritid, eftermiddagspass, middag. Ibland seglade vi mer, ibland mindre. Jag hade även en föreläsning och en workshop och två gånger stannade vi två nätter på samma ställe.
ptfiaseglarresa-26
Vår önskan slog in! Delfiner! Vår båt missade tyvärr men de andra båtarna fick njuta av delfiner som simmade bredvid båten. Så jädra mäktigt! Ser ni den? 
ptfiaseglarresa-28
På nästa resa hoppas jag ha samma tur och få uppleva det här live!
ptfiaseglarresa-27
Fick som sagt styra en bra stund sista dagen. Blev lite svettig när Olle, vår skeppare, var nere och diskade och jag upptäckte en supersnabb liten motorbåt komma i ilfart mot oss. Fick lära mig att hen som körde snabbare än oss får visa hänsyn till oss som är långsammare.

Även om bilderna säger mycket så ser jag fram emot att dela vloggen och det vi filmat. Det säger så mycket mer än stillbild. Den här veckan bjöd på många fina minnen!

/ Annonslänk: Tunn jacka /

 1. Ellen skriver:

  Ser absolut fantastiskt ut! Vilket koncept ni skapat 😀
  Dock skulle jag önska att nästa gång ni gör en sån här resa så väljer ni en närmre destination, som ni kan åka tåg till. Känns tråkigt att ni flög 🙂
  Tack för en fantastisk blogg!

 2. Jenny skriver:

  Ser härligt ut! T.o.m för mig som inte direkt gillar båtar och att vara ute på vattnet..( föredrar att titta från land)

  Men, blev nyfiken på röhnisch västen du har, är den bra? Hur är den i storlek? På jakt efter en tunn, smidig väst som passar som extra värme under höstkappan…

  Tack för en fin blogg!

 3. E skriver:

  Asså woooow, vilken resa ni verkade haft!! Blir avunds!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..