En dag i bilder: Torsdag

ptfiablogg
Det är torsdag och klockan är 07.42. Jag ska precis äta frukost och förbereda det sista inför att åka till kontoret. Kim hade gjort äggröra och smoothie.
ptfiablogg-2
Kl. 08.35: alarmet ringde precis när jag cyklade i hög fart över Danvikstull. Stannade ÄNDÅ för att ta en snabb bild eftersom jag ju bestämt att bilderna till det här inlägget skulle vara tagna på pricken när klockan ringde.
ptfiablogg-3
Kl. 09.35: River av jobb på kontoret. Ber Elin ta EN bild när alarmet ringer. Upptäcker att jag matchar kontoret lite för bra, smälter liksom in i inredningen. Premiär för hatten som jag köpte i våras också! Har inväntat att det ska bli tillräckligt kyligt eftersom den är lite höstig i materialet.
ptfiablogg-4
Kl. 10.35: Håller precis på att skicka iväg ett sms till en kompis som behöver lite uppmuntran. Skickar en länk med gulliga Nalle Puh-citat och hoppas att det kan få henne att le. 
ptfiablogg-5
Kl. 11.27: Hänger med mina kollegor för dagen. Poliserna Katarina och Stefan. Så gulliga personer! Berättar mer om det här på instagram inom kort. 
ptfiablogg-6
Kl. 12.35: Äter lunch OCH signar det avtalet som innebär det största hittills i min karriär!! Längtar tills jag får berätta precis allt vad det innebär. Är så förbannat glad och tacksam och stolt över det här! 
ptfiablogg-7
Kl. 13.35: Min vy! Det råder ett mindre kaos på kontoret, det blir så i perioder. Hej Elin! Nu mot eftermiddagen så summerade vi vad vi hade gjort den här dagen och konstaterade att det är så mycket som sker i förbifarten. Vi jobbade på riktigt bra den här dagen!
ptfiablogg-9
Kl. 14.35: Behövde en paus så passade på att filma några tips på rörelser för ny energi till instagram. En skön grej är att gapa stort. Släpper spänningar och är bra för käken. 
ptfiablogg-10
Kl. 15.39: Hann med världens snabbaste fika. Fick hasta i mig den för att hinna iväg till klockan 16. Fika ♥ Bullen var dock torr *ledsen emoji*
ptfiablogg-11
Kl. 16.10: Tog en bild med Felicia och sa ”det här är fel tid men bilden behövs ju till inlägget”. Felicia är alltså ”Browfelicia” som ju gör hela stans ögonbryn. Varför? För att hon är någon slags bryn-geni som är bäst helt enkelt. 
ptfiablogg-12
Kl. 18.35. Missade någon bild så vi landar direkt här hemma. Vi har ätit middag, Edith ska käka gröt och göra sig klar för läggning. 
ptfiablogg-13
Kl. 19.35: Vi lämnar boken i sin låda och ska marsch i säng. Känner mig trött och så redo att få en paus från allt och alla. De här timmarna på kvällen är guld värda i veckorna. Älskar att vara hemma på vardagskvällarna. Varken orkar eller vill boka in massor med grejer då, inte just nu i vart fall.

Det var min helt vanliga torsdag. Nu är det lördag och jag ska äta en tallrik yoghurt och kasta mig i säng. Hade tänkt lägga mig för en kvart sedan så är lite sen på det. Puss!

  1. Anna skriver:

    Var har du köpt din tröja? Superfin!!😃

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..