Diabetesgalan och hej!

ptfia diabetesgalan0-4
ptfia diabetesgalan0-5
ptfia diabetesgalan0-9
ptfia diabetesgalan0
Hej! Jädrar vad de senaste dygnet har gått i ett. Från att jag satt i sandlådan med Edith igår eftermiddag så är det lite som att tiden sprungit. Jag och min projektledare Elin skulle på Diabetesgalan så kom hem och började göra mig i ordning. Har säkert nämnt hur dålig jag är på att fira saker så jag tog mig i kragen och köpt en sådan där riktig champagne med riktigt små bubblor. Orimligt mycket pengar men tänker att vi ”klumpfirar” allt som jag och Elin gjort i företaget sedan hon började för två år sedan. Smsade bilden ovan till Kim som snapade iväg den med medföljande text till våra vänner.

Jag och Elin kom iväg till galan och vi hade båda fått låna kläder av Valerie. Har sällan känt mig så fin som jag gjorde igår. Och bekväm! Det var som att ha pyjamas på sig! Var inte beredd på att det skulle bli så mycket känslor men jag fick flera gånger bita mig i tungan för att börja fulgråta. Om ni inte sett galan så gör det – så bra och mycket viktig information. Vet du vad du ska göra om någon med diabetes insjuknar akut och blir låg eller hamnar i koma? Läs mer om diabetes.se. 

Nu kommer snart dagens sista möte sedan får jag äntligen komma hem till Edith. Har längtat lite extra efter henne idag. Vill gosa ner mig och kramas länge! Snart helg också. Mina föräldrar kommer och ska vara barnvakt till Edith på lördag för att jag och Kim ska få gå på dejt. Har vi bokat något att göra? Nej. Har ni några förslag? Kram på er!

 1. Lisa J skriver:

  Vad strålande vacker du var på galan!
  Dejt-tips: museum och tex Fotografiska är mysigt, Etnografiska har en utställning som heter ”Feathers” som är vacker.
  Restaurangen Sakura där man grillar sin egen mat på en liten grill i bordet är ett väldigt dejt-vänligt ställe att äta på.
  Eller någon aktivitet, tex ridning (som vid er förlovning?), bowling, chokladprovning…
  Ha en mysig dag/kväll❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..