Hej måndag och det här händer i veckan!

ptfiablogg0
God morgon, måndag! Hur mår ni? Jag känner mig glad och inte så mycket mer. Lugn typ. Ser fram emot att bara en av kvällarna i veckan är bokade, resten är hemma med familjen. Vi tar en titt på veckan ↓

Måndag: Inleder veckan med en lugn morgon hemma med Edith. På förmiddagen promenerar vi in till kontoret för att köra live på instagram, lägga upp några kläder på story som ska säljas (håll utkik!) och stämma av några grejer med min projektledare Elin. När vi känner oss klara (när Edith tycker det är dags att gå så springer vi hemåt igen med löpvagnen. Antagligen stannar vi till vid någon lekpark på vägen hem.

Tisdag: Börjar tidigt genom att gå till Magnus Johanssons bageri i Sjöstan, det är en del av en guide som jag ska göra i ett samarbete som kommer snart. Förmiddagen ägnas åt att fota olika ställen och jobba där vi är. Klockan 11 ska jag till gymmet Under Construction för att träna Soma Move med @fridaflow följt av lunch. Förhoppningsvis kommer Anja och Alex förbi kontoret för att fota en bild och så vill jag hinna riva av grejer vid datorn.

Onsdag: Dagens enda plan heter babysim och Edith. Passar på att njuta extra av den här dagen eftersom det är en av våra sista heldagar ihop innan hon börjar förskolan nästa vecka. Overkligt!

Torsdag: Veckans roligaste dag! Har en prao-elev hela dagen! Molly, som är dotter till våra kompisar (och grannar) valde att lägga sin praodag hos mig. Vi ska bland annat fota ett samarbete, troligtvis poddinspelning, event och kontorsjobb.

Fredag: Edith ♥

Helgen: Hälsa på vänner och deras tre barn i Örebro på lördagen och på söndag är det öppna gruppträningspasset som alla får komma till! Välkomna! Kom själv eller ta med en vän! Komsi komsi! Det finns några platser kvar.

Träna med PT-Fia 2
Anmäl dig HÄR! 

 1. Ann skriver:

  Hej Sofia, funderat på att åka till andra städer för att ”nå fler av dina bloggläsare/följare” alltså att vi som bor på andra ställen ska kunna ta del av dina träningar och ex föreläsningar?
  Kram

 2. Linda skriver:

  Jag håller på att kickar igång min Youtube-kanal, så mycket energi och planering går åt till det, framförallt eftersom det är en utmaning utan dess like att bli bekväm framför kameran och kunna bli avslappnad. De första videosarna är så tydligt väldigt stela och kunde varit bättre, men jag räknar med att övning ger färdighet. Så det tillsammans med min stressrehab är det som veckan har att bjuda på. Och sen är det ju familj, handling, mm som också ska få plats förstås.

 3. Malin skriver:

  Jäklar vad fin du var i den hatten! Men en skönhet klär ju i allt ♥ Hoppas din vecka blir fin!

 4. Ronja skriver:

  Hej Fia, måste bara få säga hur himla härligt det är att komma in på din blogg. Tycker det är SÅ SKÖNT att hänga här, det känns så ärligt och härligt och relevant, till skillnad från många andra stora influencers. Menar inte att det är fel att leva ”lyxliv med dyra märkesväskor och hälsosmoothies och dyra resor jämt”, men bara att jag inte riktigt kan relatera till den livsstilen. Hos dig kan jag det. Även om jag inte har barn eller så, men bara den mänskliga sidan av allt du visar. Det är en väldig lättnad. Samtidigt som du skriver så bra och kloka inlägg, kommer med tips och trix och pratar om viktiga saker. Och att man kan gå in i kommentarerna och diskutera och prata, ibland håller man med, ibland inte, men så är ju livet.
  Ville bara säga det. Stort tack Fia<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..