I annonssamarbete med HEROBILITY

Hur får man en bebis att ta flaskan?

 

ptfiasamarbete-22
Tar inte alla bebisar flaska? Det är fortfarande det jag är mest förvånad över. Innan jag fick barn trodde jag att alla barn tog napp och att alla barn tog flaska. Hade inte ens reflekterat över att det inte skulle gå. Tills jag fick Edith som vägrade flaska och vägrade napp. Hon var en riktig tuttbebis och ville bara amma. Vägrade flaskan konstant. Men vi fortsatte erbjuda. Och fortsatte erbjuda. Och testade olika märken. Och erbjöd igen. Jag fortsatte erbjuda för att jag tänkte att om hon inte tar flaskan så kommer hon ju inte att ÖVERLEVA om jag slutar amma. Kände att det hängde på den där flaskan på något sätt, vilket det ju såklart inte gjorde men det var känslan där och då. Och tillslut så började hon ta den litegrann. Och lite mer. Och den dagen jag bestämde mig för att det var slut på amningen (läs mer här) så accepterade hon den direkt. Lättnaden jag kände då går nästan inte att beskriva.

Och efter att ha provat många olika märken så gick vi snabbt över till Herobility som skickat några prover i slutet av graviditeten. Och det var den flaskan som hon fick absolut bäst tag om. Blev därför så glad när jag gick frågan om det här samarbetet! Vi har använt deras produkter länge och kan varmt rekommendera dem vidare!

ptfiasamarbete-2
ptfiasamarbete-6
ptfiasamarbete-19
Men nog om bakgrund.
Jag vill ju rikta fokus på Herobilitys nyhet: HeroEcoBottle! Världens första nappflaska i ECO material (Växtbaserat material och silikon. Fri från BPA, BPS, BPF, DEHP och ftalater). Äntligen kan tyckas! HeroEcoBottle är gjord i slagtåligt glas, finns i rosa och turkos och i två olika storlekar. Den klarar diskmaskinen och har, precis som alla Herobilitys nappflaskor, en mjuk ergonomisk napp som är bröstlik och accepteras av 97% av bebisar.

Edith har blivit väldigt förtjust i skalet som är runt flaskan och på tåget till Hedemora sist så spenderade hon många minuter med att sätta på och ta av locket. Bra underhållning. Jag hade också en tanke om att inte ha någon plast till mitt barn innan jag fick barn – något som jag släppt en del på sedan hon kom och man inser att man inte orkar eller kan göra allt perfekt som förälder, därför blev jag extra glad när den här flaskan kom och att hon gillar den lika mycket som de tidigare. 

ptfiasamarbete-30
ptfiasamarbete-14
Värt att nämna är att Herobility jobbar nära organisationer som Childhood och Trees for the future. Men nog om mitt prat, gå in på deras hemsida och läs mer. Just nu och fram till 19 november får ni 15% rabatt (exkl. frakt) på hela sortimentet!

Rabattkod: PTFIA15

Ta mig till Herobility för att se sortimentet! (Klick!)

  1. Malin skriver:

    Mina 2 söner tog aldrig flaska som bebisar, inte heller ville nån av dem ha napp… var visserligen deras napp själv men slutade amma när de var strax under året efter att börjat introducera mat redan vid 4 månader. Klarade mig galant utan flaskan 🙃

    1. PT-Fia skriver:

      Skönt att det fungerade toppen ändå! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..