Min torsdag i bilder

ptfiablogg1
God kväll och välkommen till min torsdag! Klockan är 07.35 och jag är märkligt nyvaken trots att jag klev upp för en bra stund sedan. Har precis anlänt till SVT för att återigen medverka i SVT Morgonstudion. 
ptfiablogg1-2
Kl. 08.19: Efter en sittning i sminket får jag mick och går in i studion. Här stämmer vi av hur yogamattan ska ligga för att övningarna jag visar ska bli tydliga i bild. 
ptfiablogg1-4
Kl. 08.28: Ämnet är ”träning vid utbrändhet” – något jag verkligen brinner för och får absolut mest frågor om. 
ptfiablogg1-5
Kl. 09.36: Jag och min projektledare Elin får en taxi därifrån och pausar hos Orange County på regeringsgatan. De hade bjudit dit oss för att provsmaka deras sortiment. Rekommenderas! 
ptfiablogg1-6
Kl. 09.38: Fokuserad provsmakare. Hade önskat att acaien var lite krämigare men annars var det super! 
ptfiablogg1-7
Kl. 10.38: En selfie med hon som styr mitt liv tänkte jag säga. Min projektledare och kollega Elin! 
ptfiablogg1-10
Kl. 12.05: Gästade podcasten Babykaoz med Jennifer och Julia. Tror att avsnittet släpps i vinter. Jennifer föder barn vilken dag som helst nu! 
ptfiablogg1-11
Kl. 12.26: Kom till kontoret och möttes av det här!!! Herregud! Hade bett Elin fixa lunch och som hon gjorde det! Inte visste vi då att det låg en stor insekt i en av salladerna. Allt är inte som det ser ut, hehe. 
ptfiablogg1-12
Kl. 12.35: Den här bilden kändes som en bra idé i stunden. Hungrig person! 
ptfiablogg1-15
Kl. 12.37: Hungrig person i märklig posé.
ptfiablogg1-16
Kl. 13.36: Möte med Isa Tengblad! Intervjuade henne i min podcast Ofiltrerat för några veckor sedan och kände att hon är den jag letat efter till ett projekt. Låt oss hoppas att allt går i lås och blir verklighet! Lyssna på avsnittet här! 
ptfiablogg1-17
Kl. 14.41: Min vy. Laddar om inför nästa möte. Hinner sitta en kortis vid datorn. 
ptfiablogg1-18
Kl. 15.35: Möte med Lina från Fitbit för att prata framtid.
ptfiablogg1-19
Kl. 17.06: Och här är dagen slut. Är på väg hem till familjen. Fotar inte mer eftersom det är kolsvart redan nu. En fullmatad dag med många roliga inslag och fina människor. Ena minuset är att min vanliga vardagsmotion försvann i och med taxi och så vidare. Behöver verkligen min cykel i vardagen för att få energi genom hela dagen, märker skillnad direkt.

 1. Åh herregud, visst är det en sallad från Holy Greens?! En kollega fick en kackerlacka i sin sallad, jag kunde inte käka där på 6mån och provade nyss igen…. men nu läser jag detta och blir inte så pigg på att fortsätta äta där😬

 2. Åh vilka härliga bilder du tar!
  Gillar att följa dessa typer av inlägg

  Undrar var din beiga tröja är ifrån? Den såg sååå mysig ut

  1. Åh vad roligt, blir så glad att höra! 🙂 Den är från Soft Goat. Inte säker på att just den fortfarande finns inne på deras hemsida men finns liknande.

 3. Vad tycker du om klockor som fitbit? Att man blir matad med hur mycket man rör sig, förbränner etc. Vad är din syn på pulsklockor & fitbit? Jag tänker att det både är positivt och negativt. Att det lätt kan bli en stress och skapa ångest (jag borde gått mer idag, jag har inte förbränt tillräckligt mycket osv). Att det kan ta bort den positiva känslan man hade. Men också en rolig grej för att se hur fort man sprang eller hur ens hälsotillstånd är. Vore kul att höra din åsikt kring det. Kram

  1. Skrev lite om mina tankar kring det när jag samarbetade med dem tidigare i år. Går att läsa här: https://blogg.amelia.se/ptfia/2018/02/12/mer-vardagsgladje/
   Som jag skriver där, tänker att det inte är till för alla och vet man med sig att man triggas negativt av det gör man bäst att inte använda sig av det. Likaså resonerade Fitbit när jag lyfte frågan med dem och jag tycker just de är bra på att ta sitt ansvar där. Hoppas detta besvarade dina frågor och funderingar. Kram! 🙂

   1. Jag hade missat det inlägget. Otroligt bra resonerat och tänkt, allt är ju inte svart eller vitt. Du är lika klok som alltid i dina tankar och du besvarade mina tankar, stor kram! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..