Min torsdag i bilder

ptfiablogg1
God kväll och välkommen till min torsdag! Klockan är 07.35 och jag är märkligt nyvaken trots att jag klev upp för en bra stund sedan. Har precis anlänt till SVT för att återigen medverka i SVT Morgonstudion. 
ptfiablogg1-2
Kl. 08.19: Efter en sittning i sminket får jag mick och går in i studion. Här stämmer vi av hur yogamattan ska ligga för att övningarna jag visar ska bli tydliga i bild. 
ptfiablogg1-4
Kl. 08.28: Ämnet är ”träning vid utbrändhet” – något jag verkligen brinner för och får absolut mest frågor om. 
ptfiablogg1-5
Kl. 09.36: Jag och min projektledare Elin får en taxi därifrån och pausar hos Orange County på regeringsgatan. De hade bjudit dit oss för att provsmaka deras sortiment. Rekommenderas! 
ptfiablogg1-6
Kl. 09.38: Fokuserad provsmakare. Hade önskat att acaien var lite krämigare men annars var det super! 
ptfiablogg1-7
Kl. 10.38: En selfie med hon som styr mitt liv tänkte jag säga. Min projektledare och kollega Elin! 
ptfiablogg1-10
Kl. 12.05: Gästade podcasten Babykaoz med Jennifer och Julia. Tror att avsnittet släpps i vinter. Jennifer föder barn vilken dag som helst nu! 
ptfiablogg1-11
Kl. 12.26: Kom till kontoret och möttes av det här!!! Herregud! Hade bett Elin fixa lunch och som hon gjorde det! Inte visste vi då att det låg en stor insekt i en av salladerna. Allt är inte som det ser ut, hehe. 
ptfiablogg1-12
Kl. 12.35: Den här bilden kändes som en bra idé i stunden. Hungrig person! 
ptfiablogg1-15
Kl. 12.37: Hungrig person i märklig posé.
ptfiablogg1-16
Kl. 13.36: Möte med Isa Tengblad! Intervjuade henne i min podcast Ofiltrerat för några veckor sedan och kände att hon är den jag letat efter till ett projekt. Låt oss hoppas att allt går i lås och blir verklighet! Lyssna på avsnittet här! 
ptfiablogg1-17
Kl. 14.41: Min vy. Laddar om inför nästa möte. Hinner sitta en kortis vid datorn. 
ptfiablogg1-18
Kl. 15.35: Möte med Lina från Fitbit för att prata framtid.
ptfiablogg1-19
Kl. 17.06: Och här är dagen slut. Är på väg hem till familjen. Fotar inte mer eftersom det är kolsvart redan nu. En fullmatad dag med många roliga inslag och fina människor. Ena minuset är att min vanliga vardagsmotion försvann i och med taxi och så vidare. Behöver verkligen min cykel i vardagen för att få energi genom hela dagen, märker skillnad direkt.

 1. Sara skriver:

  Åh herregud, visst är det en sallad från Holy Greens?! En kollega fick en kackerlacka i sin sallad, jag kunde inte käka där på 6mån och provade nyss igen…. men nu läser jag detta och blir inte så pigg på att fortsätta äta där😬

 2. Justina skriver:

  Vart kommer skorna ifrån? Så snygga 😁😍

 3. Hanna skriver:

  Hej:)
  Du har alltid så fina kläder, vore jättekul med outfitsinlägg eller att du skriver vart dem kommer ifrån:)

  1. PT-Fia skriver:

   Vad roligt att höra! Såklart, kan försöka hitta ett bra sätt att göra det! 🙂

 4. Felicia skriver:

  Var kan jag köpa de ursnygga byxorna du har på dig på de sista bilderna? 😀

  1. Erika skriver:

   Jag undrar också! SÅ snygga!!

   1. Hanna skriver:

    Jag undrar också!! Deömbyxor!!

    1. PT-Fia skriver:

     Från Zara! 🙂

   1. PT-Fia skriver:

    Köpta på Zara! 🙂

  1. PT-Fia skriver:

   Hittas hos Zara! 🙂

 5. Åh vilka härliga bilder du tar!
  Gillar att följa dessa typer av inlägg

  Undrar var din beiga tröja är ifrån? Den såg sååå mysig ut

  1. PT-Fia skriver:

   Åh vad roligt, blir så glad att höra! 🙂 Den är från Soft Goat. Inte säker på att just den fortfarande finns inne på deras hemsida men finns liknande.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..