Ordbajs 196400

ptfiablogg6
Hej kompisar! Ja, jädrar vad gnällig jag kände mig imorse när Edith bestämde sig för att klockan 05ish är en bra tid att vakna på en onsdag. Tjugo över var det bara att kliva upp och försöka fånga dagen, he! Det satte ribban för hela dagen och har märkt att mitt tålamod varit betydligt sämre än vanligt. Frustrationen över att klä på sig alla ytterkläder på både mig och Edith var hög. Speciellt när hon inte ville samarbeta, såklart. Man blir inte lite varm att av brottas med en ettåring i dunjacka.

Jag funderade på hur jag mår och kom fram till att jag är grundglad och trött. Ligger back på sömnen och har stora fantasier om någon slags sovmorgon i helgen. Behöver också skärpa till mig och SLUTA SCROLLA. Blir tokig på mitt eget beteende. När jag gjort kväll, jobbat de timmar jag behöver och tänker att jag ska gå bums i säng för att det inte ska bli för sent så scrollar jag. Och scrollar. Och fastnar. Och så har det plötsligt gått en timme där jag ligger rakt upp och ner och slösar livet. En timme som hade kunnat vara sömn in på kontot.

Om sömnen är på minus så är träningen på plus. Körde någon form av halvhjärtat pass i söndags som ändå gav träningsvärk, gick på Soma Moves (bilden, fast den togs efter klassen när Frida fick klättra på mig litegrann) på lunchen igår och imorgon bjuds det på yoga med Josefine Bengtsson på kvällen. Ska berätta mer om en insikt som kommit till mig, angående det här med träningen och vad som hänt med mig. Men mer om det senare. Nu ska jag försöka att bara ladda upp en bild till det här inlägget och sedan gå bums i säng, utan att scrolla en minut. Hur mår du som läser? Kram!

 1. Hanna skriver:

  Scrollandet är en fälla, till er som gör det, har ni mobilen bredvid sängen? Ligger den på laddning på nattduksbordet under natten? Det gör i alla fall min, men en kompis till mig som hade samma problem med scrollandet flyttade ut mobilerna till hallen under natten. Alarmet på morgonen sköts av en gammal hederlig batteridriven väckarklocka för 149 kr.

  Out of sight out of mind, jag gillar tanken på ett mobil/surfplatt/laptop fritt sovrum 🙂

 2. Cecilia skriver:

  Kan inte annat än att skratta….jag ligger nämligen och scrollar fastän jag borde sova😅🙄🤷🏼‍♀️🙈

 3. C skriver:

  Åh, standard här att gå upp strax innan 5,senast kvart över. Min minsting verkar ha en inbyggd klocka (som jag gärna hade skjutit fram). Det är bara att skalla dagen! Känner mig glad, trots massa tråkigheter. Men jag har fina vänner och kollegor. Och så drog jag på mig en klänning idag! Bara det blir man lite gladare av. Önskar dig en fin dag!

  1. PT-Fia skriver:

   Detsamma till dig! <3

 4. It is aрpropriate time to makе a few plans for the future and it is time
  to be haⲣpy. І’vе learn this pᥙt up and іf Ι may just I desire
  tߋ recommend yoս some attention-grabbing іssսеs oг tips.
  Maybe you couⅼd write subsequent articles referring to
  tһis articlе. I want to read even moгe things about
  it!

 5. Anonym skriver:

  Jag har skrivit här förut under månadens bikter om att jag längtat så mycket efter barn i flera år men varje månad blivit så oerhört ledsen och besviken över att det inte blev något då heller. Men nu i november, precis innan vi skulle börja med IVF, så plussade jag. Herregud! Det känns som ett mirakel. Så nu är jag pirrig, rädd, illamående och kanske världens mest lyckliga person.

  1. PT-Fia skriver:

   ÅH TACK för att du delar med dig! Så häftigt! <3 <3

  1. Elin skriver:

   Wihooo vad glad jag blir för din skull! Har själv barn via IVF efter så många försök. Hade alltid hoppet kvar men ibland känns det bara nattsvart och likgiltigt-det kommer aldrig gå! MEN så gjorde det det! Fantastiskt! Hoppas allt ska gå fint och att du får må bra o njuta av graviditeten. Det är ju lätt att oroa sig även när man blivit gravid. Om du kan- våga vara glad och våga tro på att det kommer bli bra! Stor kram och lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..