Det här har jag ätit sedan sist!

ptfiamat-2
Vad har jag ätit sedan sist? Har varit alldeles för dålig på att fota maten de senaste veckorna så det här blir en kortare variant än vanligt. Men här kommer det som fått ta plats i mobilkameran! Ovan är en poké bowl med lax som var väldigt god i smakerna och väldigt inte mättande. Den klassiska känslan av att någon fisit en i magen var infann sig efter lunchen, alltså inte det minsta mätt.
ptfiamat-4
En till av alla havrecappuccino jag dricker nu för tiden. Plus acaibowl (verkar inleda inlägget starkt med bara trendiga grejer här) och raw food bollar. 
ptfiamat-5
Jag och Kim hade ju en lång dejt förra lördagen då mina föräldrar lånade Edith. Vi var nästan inte på väg att få tillbaka henne efter det pga att det hade haft det så mysigt, hehe. Och vi hade det också mysigt! Jag käkade en chevré chaude och sötpotatispommes. Riktigt bra lunch!
ptfiamat-6
Kvällsmat innan läggdags en kväll. Yoghurt, linsflingor och frukt. 
ptfiamat-7
Gudars, åt den här pizzan till lunch igår. Var först lite sur (läs: hangry) eftersom den stod och väntade länge innan jag äntligen fick min mat ca tio minuter efter Elin och Molly, men förlät dem snabbt när jag smakade på den här skapelsen. Höll på att skriva mästerverk men kändes överdrivet. Men dra mig baklänges på en liten stol vad god den var! Chevré, betor och valnötter. Rekommenderas! Finns på Nyko. 
ptfiamat-8
Nöjd, nöjd, nöjd.
ptfiamat-3
Mer kvällsmat. Den här gången i form av en rejäl skål havregrynsgröt eftersom det kändes som att jag hade ett hål i magen vid 21.30 trots middag. Har tappat suget efter vanlig gröt så kryddade upp den med frön, torkade aprikoser, kokos, frystorkade hallon, rivet äpple, havredryck och kanel. 
ptfiamat
Helgfrukost! Äggröra, mackor, cortado, smoothie och grapefrukt. 
ptfiablogg-6
Och avslutningsvis en lunch som ni redan sett i ett inlägg men som får vara med ändå eftersom jag ätit champinjonsoppa tre gånger och tomatsoppa en gång de senaste veckorna. Soppa ♥

Vad har jag mer ätit? Druckit många ingefärshot, en grön smoothie, ätit frukt och ätit mammas kakor, saffransbullar, pasta med köttfärssås, halloumi med ugnsrostad potatis och gräddfil, surdegsbröd, äggröra, choklad, falafel och mycket mer.

Ha en mysig fredag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..