Varsågod, kliv in i mitt huvud!

ptfiaedith
» Hur vet folk vissa saker? Typ vilken nattkräm som är bäst eller att man ska ha en liten nätt dunväst under sin vinterkappa så kan man använda den längre eller liknande. Upplever att jag lär mig mycket sådant här nu och tänker ofta ”hur kan folk verka veta sådant här men att jag upptäcker det först nu”.

» Appropå nattkräm. Behöver snart köpa en ny. Vilken tipsar ni om? Har använt allt från CCS, Estelle & Thild, L300 mfl senaste åren men är osäker på vad jag borde testa nu.

» Mitt barn börjar alltså på förskolan på tisdag! Jag ser fram emot att få börja ett nytt kapitel. Tror och hoppas att hon kommer att tycka om det och tror att det kommer göra gott för vår familj. Förhoppningsvis innebär det att mer arbetstid på dagtid och mer kvällar utan datorn. Längtar!

» Saker verkar som det största frågetecknet när man är mitt i det – och plötsligt är man på andra sidan och undrar vad det var som man oroade sig så mycket för. Som att jag hade sådan ångest över att sluta amma, och plötsligt känns det som en evighet sedan. Och att jag funderade hur livet skulle gå ihop när Edith skulle börja äta mer mat och inte längre amma, förstod inte riktigt hur det skulle fungera rent praktiskt under en dag med allt och nu är det det bara självklart. Och alla tankar och frågetecken och ångest jag hade över hösten och hur vi skulle lägga upp det, nu är det december och vi har tagit oss igenom det. Och på tisdag börjar hon förskolan!

» Den här helgen har innehållit noll träning, en pyttekort promenad och väldigt lite frisk luft. Märker direkt att jag blir tröttare. Är beroende av att komma ut och att röra på mig på något sätt dagligen.

» Bakade precis en pepparkakskladdkaka och åt upp ca 12% av smeten innan den åkte in i ugnen. ”Det här är det godaste jag ätit” tänkte jag mer än en gång. Det var något alldeles speciellt med kombinationen kladdkaka och pepparkaka.

» Kim satte igång filmen Tårtgeneralen igår när jag precis tänkt gå och lägga mig. Så blev kvar och tittade och fulgrät. Alltså hulkade i slutet pga oväntat starkt och känslosamt.

 1. Maria Åkerberg har helt fantastiska produkter. Själv älskar jag deras dag och nattcremer.
  Bra pris, ekologiska och doftar ljuvligt.
  Prova dem, tror inte du kommer att bli besviken ♥

 2. Jag använder sedan några år dag och nattkrämer från Aco face för normal hy, blå förpackningar. Har testat ett gäng dyrare produkter men tycker dessa funkar bäst för min hy! Väldigt prisvärda med!

 3. Jag gillar Emma S hudvård, både dag- och nattkrämen är superbt och ger en ett härligt glow! Det enda jag ogillar med den produkten är att det är en skruvkork, det känns så meckigt när alla andra företag mestadels har tuber eller burkar. Men det kan ändå vara värt det! 🙂

 4. Jag älskar Löwengrips hudvårdsserie! Kan varmt rekommendera den!

  En annan rolig sak; tårtgeneralen! Den är inspelad i min hemstad Köping, och min morbror och kusin är med i filmen. Min morbror är den flörtiga, lite snuskiga, ”har du skiljt dig än”-mannen! Älskar den filmen och säkert sett den 11 ggr! Så tips till alla som inte sett den, do it!

 5. Jag har alltid haft problem med fuktfattig hy. Nu vet jag inte vilken hy du har men jag har testat det mesta inkl exuviance, klairs .
  Men det märket som jag tycker är överlägset bäst är Sensai. Snäppet dyrare men halleluja för huden 👏
  Serien Hydrachange är jättebra till torr hy.

 6. Tipsar om jojoba-olja till kvällen! Antiinflammatorisk och kanon för hyn, BILLIGT också 😅 googla om fördelarna med den 😊

  Kul inlägg! 😍

 7. Har aldrig förstått grejen med väst så berätta gärna mer haha

  Jag älskar Clinique Moisture Surge och Lumene 🙂

 8. Tänkte bara på en sak med inskolningen, varför inte vänta till januari när ni har möjlighet? tänker eftersom det ändå blir ett avhopp för Edith under julledigheten? ni gör såklart som ni vill men bara en tanke som sagt.

 9. Bästa hudvårdsmärket jag testat är Maria Åkerberg. Ekologiskt och prisvärt och min hy har aldrig varit bättre! Gillar också deras saltdeo, helt fri från aluminium och sånt skit! Tipstips

  1. Maria Åkerberg är bäst! Upptäckte en dag att min peeling hade möglat i duschen (där den egentligen inte ska stå) och förstod då på riktigt att prdodukterna inte innehåller konserveringsmedel osv. Tar ett tag att vänja sig vid dofterna då det bara är naturliga doftämnen men min hy mår fantastiskt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..