Nu tar jag en paus!

ptfia
Hej och galopp tänkte jag säga. Herre min gud så slut jag blev och är nu. Den har dagen har gått i ett med ett två timmars skypemöte direkt på morgonen följt av ett till utvärderingsmöte för ett stort samarbete följt av fotande av ett annat samarbete. Klockan 14 kändes det som att jag hade sprungit ett långt lopp för att allt gått i ett. Bara roliga, kreativa och utmanande saker, men även de förbrukar ju energi.

Och min morgon gick åt skogen. Kom på lite försent att jag skulle steka ägg till det vi skulle fota på dagen så började göra det och samtidigt packa (måste börja packa väskan kvällen innan igen) och när jag precis skulle gå och hade lyft upp alla saker som skulle bäras ihop så hittade jag inte cykelnyckeln. Och glömde en grej när jag kommit halvvägs till tuben så fick vända och hämta. Och väl på kontoret så fungerade inte tekniken. Hallelujah! Men i övrigt så har det varit en glad och intensiv dag hittills. Nu ska jag iväg till Soft Goat och sedan hem och gosa med mitt barn som haft tredje dagen på sin inskolning.

Pjuh. Hur har ni det denna kyliga vinterdag i november?

  1. Frida skriver:

    Vart kommer tröjan ifrån?:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..