Här är min torsdag i mobilkameran!

ptfiablogg-2
/ Innehåller annonslänkar / 

God morgon och välkommen till en ny dag! Klockan är 07.24 och jag har precis satt ner rumpan för att äta frukost. Hann sitta på den i ungefär 3 sekunder innan den lilla människan på bilden ville upp ur stolen eftersom det här var frukost nummer två för henne. Åt en alldeles för klen frukost som knappt mättade, hade behövt rejälare pålägg och dubbelt så mycket äggröra för att bli mätt. 

ptfiablogg2-2
Kl. 09.22: Har ett två timmars Skype-möte med Malmö angående det där som jag nämnde är det största jag gjort hittills. Längtar så tills jag får berätta mer och förlåt för att jag skriver A men inte B än så länge. Snart!
ptfiablogg-3
Kl. 11.35: Är på nästa möte, den här gången i Söderhallarna med Paulúns. Förhoppningsvis så hittar vi på fler roliga saker tillsammans nästa år! 
ptfiablogg
Kl. 13.24: Lycklig person med en pizza i rulltrappan! Jag och Elin svängde förbi Sebastiéns bageri i Söderhallarna innan vi lämnade och kunde inte motstå pizza, tre bullar och ett bröd. Allt såg så jädra gött ut!

/ Annonslänk: Halsduken!

ptfiablogg-5
Kl. 13.25: Jamen, titta på den! Vi käkar pizza, vi fotar ett samarbete, bokar om en gäst till min podcast Ofiltrerat, frågar en annan om hon vill gästa, sorterar kvitton, skriver blogginlägg och så vidare. River av grejer helt enkelt. 
ptfiablogg-6
Kl. 15.03: Det är kaos på vårt kontor nu. Så mycket saker överallt. Som det ska rensas en vacker dag. Låt feng shuin komma tillbaka! 
ptfiablogg-8
Kl. 15.07: Gud, här tog jag helt slut, som jag skrev i det här inlägget. Ser helt vimmelkantig ut i ögonen. Här tog vi en paus och bara pratade strunt en stund. Vid fyra tackade jag för mig för att gå till Soft Goat som bjöd in på julmys och sedan tog jag tunnelbanan hem eftersom jag inte hittade cykelnyckeln imorse. Har alltså fått minimalt med luft och ingen motion eller promenad eller träning idag vilket gjort mig lite tröttare och lite segare. De där cykelturerna till och från jobbet alltså, de göder min energinivå på ett sjukt sätt.

Jahapp, det var min torsdag. Idag är det fredag och vi ska snart gå iväg till förskolan för att fortsätta Ediths inskolning. Puss!

/ Annonslänk: Byxor / Tröja /

  1. Arianne skriver:

    Kul att följa med dina dagar genom kameran och korta sammanfattningar vad du har gjort och vad du ätit. Dina bilder på mat ger inspiration! Fortsätt med det! 🙂

    Skönt med fredag idag, hoppas du får en fin helg!

    1. PT-Fia skriver:

      Åh vad roligt att höra att du gillar, blir så glad! Tack och fin helg till dig! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..