Den här veckan har saknat något viktigt!

ptfiab
Den här veckan har varit fantastisk på jobbet. Den har gått över förväntan med Ediths inskolning (igår fick jag gå iväg i en halvtimme för första gången!). Vi har fått se vår nya lägenhet för första gången som färdig. Var lite orolig för att det skulle kännas dåligt eller inte motsvara förväntningarna, men det kändes så bra vilket är en lättnad. Det är nyproduktion så när vi köpte var det bara ett skal.

Veckan har varit bra på så många sätt helt enkelt. Men det har varit katastrof på mitt hälsokonto (obs! Överdrift), eller snarare på rörelsekontot. Har inte tränat och har knappt rört på mig. Cyklade till och från kontoret i tisdags och gick någon promenad under veckan men har åkt tunnelbana och inte fått till ens hälften av den rörelse som jag brukar. Nu känns det som att jag har kli i kroppen av frustration. Behöver få komma ut och använda kroppen och andas frisk luften, blir nog lite tokig annars.

Jag vet att jag alltid återkommer till det men jädrar vilken skillnad jag direkt känner på mitt mående när jag är aktiv i min vardag och inte. Det behöver verkligen inte vara träningspass, lider inte alls på samma sätt om jag inte tränar på två veckor. Men blir det dagar utan promenader, frisk luft och cykel så märks det direkt.

Känner ni igen er? Nu ska jag ut och njuta av att använda kroppen på något sätt. Kram!

 1. Helena skriver:

  Känner igen. Måste antingen promenera eller cykla varje dag för att kunna sova och må bra. Hoppar jag över det så känns det på en gång

 2. Anneli skriver:

  Verkligen! Jag blir en riktig suris om jag inte fått komma ut och då gärna medan det är ljust, en förmiddagspromenad. 😊

  1. E skriver:

   Är exakt likadan!

 3. Anna skriver:

  Men du brukar ju påminna att det inte är hela världen om träningen inte blir av? Kanske har du gjort andra saker i veckan, som inskolning och titta på nya lgh, som du gör bara just nu och inte annars. Då behöver man ju också plocka bort saker för att hinna med, eller hur? Även om det är tråkigt att röra på sig mindre så spelar ju inte det nån roll om det händer nån vecka då och då, vad gör det om hundra år 🙂

  1. PT-Fia skriver:

   Klart det inte är hela världen. Skrev bara att jag märker skillnad när jag inte är ute friska luften och inte cyklar till jobbet tex.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..