Anledningen till att jag var helt ur balans igår …

ptfia9-17
ptfia9-14
ptfia9-10
Igår kände jag mig lite knäpp hela dagen. Jag var trött och samtidigt full av energi och samtidigt ännu tröttare och ändå glad. Allt i en röra! När jag känner mig obalanserad så brukar jag reflektera över hur det kommer sig. Igår fanns det många anledningar ↓

» Det kändes som att jag inte hade sovit när klockan ringde och min spontana reaktion var svordomar och neeeeeej är inte redo! Inte så konstigt eftersom jag bara sovit sex timmar.

» Eftersom jag skulle iväg till SVT Morgonstudion så tänkte jag äta frukost där men det hanns inte riktigt med så blev en skål med yoghurt hemma och en macka och kaffe hos SVT = inget stadigt och ingen bra grund. Hungrig hela dagen!

» Det var den stora dagen då syrran och hennes kille äntligen, äntligen kom hem från Kanada efter 13 månader iväg. Skulle hämta dem och köra dem till sin nya lägenhet vilket bara det gjorde mig helt stissig.

» Hade en tröja med pommes frittes på vilket gjorde att jag kände mig lite barnslig men ändå ”kul” eller något …

» Hade TV-smink i fejan vilket inte gör sig så bra i ens vanliga miljö så kände mig lite utklädd och kakig i ansiktet.

» Första dagen som Edith var hela dagen på förskolan helt själv! I måndags fick jag komma dit en timme efter att jag lämnat henne och var med igen men igår var hon där 09-14.30 och allt gick bra. En sådan lättnad!

Nåväl, idag en ny dag och högst på min priolista står en ordentlig frukost inklusive kaffe. Puss!

 1. Helena skriver:

  Tack för en fin blogg.
  Dina skor på första bilden, så snygga! Var kommer de ifrån? Kram

  1. PT-Fia skriver:

   & Other Stories förra säsongen 🙂 Kram! <3

  1. Lotte skriver:

   Tänkte precis fråga haha, snygga!

 2. Frida skriver:

  Hej. Har följt dig till o från i några år, från blir när tidsbrist faller sig på o det rätt så ofta tyvärr. Nu har jag hittat tillbaka igen, mycket pga att du skriver så bra om utmattning. Hamnade i en depression/utmattning för lite mer än 2 år sedan o insåg det själv för strax över 1 år sedan då krafterna tog slut. Utmattningen gör att allt går mycket upp o ner,just nu på väg upp från en jobbig period. Jag är nyfiken på hur du strukturerade upp din vardag då? Hur tog du tillvara på ”livet”? Eller hur jag ska uttrycka mig. Jag har en ständig känsla av att tiden bara springer ifrån mig eftersom vardagen rullar på men allt jag gör går så långsamt (huvudet). Har hittat ett lugn i kroppen med hjälp av yoga men går bara 1 gång/v. Har svårt att ta initiativ att gå promenader eller att träna hemma. Är egentligen en träningsmänniska. Tar tacksamt emot ett inlägg om tips på hur du underlättade din vardag. Jag vill känna att jag äger mitt liv igen,om du förstår hur jag menar. Gärna boktips här på bloggen om du har några också.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..