Häng med min torsdag!

ptfiw
God morgon fredag, fast välkommen till min torsdag! Det här är alltså min gårdag genom mobilkameran. Hade ställt larm varje timme genom jobbdagen. Bilden ovan står för starten och togs klockan 08.16 på Urban Deli där jag precis ska äta (förlåt, avnjuta!) en frukost med Anja. Ja, jädrar så fint det lade sig i magen.
ptfiw-2
Kl. 10.17: Lämnade cykeln och tog tunnelbanan tillbaka till Söder för att gästa Jenny och David (The Mustards) nya podd som snart släpps. Hojtar när den släpps!
ptfiw-3
Kl. 11.19: Försökte få till en snabb selfie men de där jag log blev så märkliga eftersom jag ser så trött ut i ögonen. Är liksom glad och har energi men har samtidigt sett trött ut i ögonen senaste veckorna. Behöver verkligen försöka få till mer sömn så det rättar till sig. 
ptfiw-5
Kl. 12.19: Alarmet ringde så tog en bild på stört. Låste cykeln på Biblioteksgatan och visar här min gulliga stjärtvärmare som inte alls är gullig utan bara ful. Men superskön och värmande vilket är gött den här tiden. Vänder man den ut och in får man istället ett tyg med röda rosor och glitter …  
ptfiwk
Kl. 13.28: Jag och Elin brukar skoja om att jag är nära att bli en tant som matchar allt pga älskar vinrött. Idag upptäckte jag att det inte är ett skämt längre. JAG HAR BLIVIT DEN TANTEN. Det har spårat. Måste genast sluta köpa vinrött och börja variera mig mer. Gudars. 
ptfiw-6
Kl. 14.21: Skriver blogginlägg, justerar samarbetsinlägg, skriver mail och stämmer av grejer med Elin. Dricker kaffe, går på toa, är stel i axlarna, dricker vatten, snor apelsin av Elin och pratar igenom grejer. 
ptfiw-7
Kl. 16.24: Har ett möte med Elin och Jacob (som också råkar vara min kompis och granne) angående ett projekt som vi vill göra.

Sedan parkerade jag cykeln på innergården, liftade med Jacob hem, nattade Edith, käkade äggmackor och kom i säng i någorlunda tid.

Nu gör vi fredag!

 1. Annafia skriver:

  Haha, vilken mindfuck när bilden på Jenny & David dök upp! Läser ju hennes blogg med. Men shit vad kul, Jenny och jag gick i samma klass på universitetet – ska bli kul att höra dig i deras podd med =)

 2. Anonym skriver:

  Hej Fia!
  Jag skulle verkligen behöva lite råd. I veckan fick jag reda på att jag är oplanerat gravid.
  Grejen är att jag fyller 26 snart, har sambo sedan 5,5 år tillbaka och vi har pratat om barn och vill båda verkligen ha det inom några år.

  Saken är den att jag läser mitt sista år på högskolan, jag blir klar i juni och som jag räknat på det blir BF i augusti. Jag och min sambo har precis köpt hus som vi flyttar till i januari, vi får verkligen plats med barn vilket också var tanken när vi köpte huset.

  Ändå tvekar jag. Jag har alltid tänkt att jag vill ha fastjobb, elller i alla fall hunnit jobba lite innan jag får barn. Dels, för att ha något att komma tillbaka till, och dels, är det såklart en ekonomisk fråga. Jag vet dock att ekonomin kommer gå ihop, min sambo har bra jobb så det löser sig. Det som får mig att tveka är väl mest min egna karriär, som är väldigt viktig för mig. Jag har också ett kontrollbehov, och just nu har jag ingen kontroll.

  Min sambo är stöttande i vilket beslut som en tas. Jag är dock så förvirrad just nu, kan inte tänka på det men kan heller inte tänka på nägot annat. Det gör mig ledsen, att jag blev ledsen när jag fick reda på det. Jag har alltid tänkt att när kan plussar så kommer det vara planerat och man kommer enbart bli glad. Nu är det så myclet olika känslor och jag har svårt att sortera.

  Jag är absolut för fri abort, men jag vet inte om det är rätt för mig. Har också läst en del madrömmshistorier de senaste. Tanken av välja bort ett barn, för att sedan vilja skaffa barn om kanske 2år känns sådär.

  En av mina sämsta egenskaper är att jag är dålig på ta beslut, och nu är det ett livsavgörande beslut som jag måste ta. Hade detta vart för 6 månader sedan hade beslut vart enklare för jag vill verkligen hinna gå klart min utbildning. Nu hinner jag ju det, eftersom bf blir i augusti. jag har också fått ett extra jobb som är väldigt meriterande som sträcker sig över januari-juni, med chans till förlängning efter men såklart inget som kan garanteras.

  Har kanske du eller någon av dina läsare något råd?

  Ps. Är väldigt tidigt i graviditeten. V.5 eller 6.

  Stort tack.

 3. Fram med glittersidan på sadeln! Är ju jul snart!

 4. Jenny skriver:

  Känner igen det där med matchade saker.. och gärna i just vinrött🙈

  Men det är nu så fint med vinrött.. inte konstigt att man lätt råkar köpa saker i just den färgen;)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..