Recept och status!

ptfias
Tusen tack för alla tips och råd angående förskolan i förra inlägget! Så värdefullt. Både jag och Edith är piggare idag, eller framförallt hon, jag är feberfri men energilös och tung i huvudet. Tänker att det blir förskola för henne imorgon och några timmars jobb för mig. Eftersom jag inte har någon vidare inspiration till kuliga blogginlägg så rotade jag i mobilkameran. Här är några bilder sedan sist.

↑ 1 december kl.15.24: Gick ut i regnet och rastade mig. Sprang en del, promenerade en del och aktiverade mig helt enkelt. Fick frisk luft och kände mig som en ny människa när jag kom hem igen.

ptfias-2
2 december kl. 19.04: Kim nattar Edith vilket betyder att min kväll börjar. Älskar dessa stunder och ännu bättre blir det när de kan vara fria från jobb. Eller åtminstone bara innehålla jobb ibland, inte alltid. Snart!
ptfias-3
3 december kl. 12.15: Har lämnat Edith på föris för att vila och allt känns hopplöst. Lämnade henne på morgonen men fick komma tillbaka efter en timme för att hon var så ledsen. Hjärtat gick sönder. Tack och lov så vände det redan nästa dag när Kim lämnade och hon var nöjd och glad till eftermiddagen men det visste jag inte då. 
ptfias-4
5 december kl. 10.43: Är på väg till en lokal för visning efter att ha varit på möte hos min förläggare på Bonnier. Ska berätta mer om det snart, men vi söker en lokal! Jag, Elin, Anja och Alex. Fy jädrar vad jag ser fram emot att hitta vårt ställe!
ptfias-5
8 december kl 20.47: PAVLOVAN som jag gjorde i lördags för att fira att syrran och Liam är hemma! Det är så fantastiskt. Och pavlova … det måste vara min favorit alla kategorier.

Recept världens godaste pavlova! 

  1. Ida skriver:

    Vart är fin fiiiina jacka ifrån???

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..