Man känner sig så hjälplös

ptfias-3
ptfias-4
Fredag! Fredag. Har en sådan skön känsla i kroppen inför den här helgen. Kom hem till en sjuk bebis som varit hemma med mormor. Snart en vecka sedan hennes första förskolebaciller slog ut och vi är fortfarande uppe i 40 graders feber (igår och idag). Man känner sig så hjälplös när hon ligger helt utslagen och är ledsen för att febern än en gång stiger … Vår fredagkväll blev inte mer avancerad än hämtmat och en stökig lägenhet, men jag kände mig så genuint glad när jag tryckte sushi samtidigt som resten av min familj låg i soffan och tittade på Barnkanalen. Tillfreds ändå. Och vi har inga planer den här helgen vilket känns befriande. Vill gå långpromenad och packa flyttlådor och vila.

Ska dricka te och sitta en stund i soffan nu innan jag bäddar ner mig. Hoppas att ni har haft en vecka som varit snäll mot er!

 1. Anna skriver:

  Krya på. Kan det vara tredagarsfeber eller femdagarsfeber? Ha en lugn helg kram

 2. Sara skriver:

  Vill bara tacka för bästa bloggen!! Fortsätt som du gör

 3. Kim skriver:

  Låter som hon kanske fått Roseola Infantum 🙁
  Min som fick det efter att han började dagis, jättejobbigt att man inte kan göra så mycket för dom förutom febernedsättande och vätska och kramar. Hoppas hon mår bättre väldigt snart!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..